Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgore sto se nema glasat za nekog normalnog covjeka?Takav ne postoji u BIH..to su sve goli kriminalci..eto recite mi za koga da glasam??ZA KOGA?
nije to vazno.. bitno je pokazat da se oni nas boje a ne obrnuto.. to samo po sebi ce dati ogromne rezultate
Za Muftiju kad se kandiduje ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovakve nemire se moze ocekivati i u Hrvatskoj, a pogotovo u Srbiji. Korupcija, nepotizam, kradja, lopovluci, nista manji nisu u Srbiji i Hrvatskoj nego u Bosni, cak je i zaduzivanje puno vece u Srbiji i Hrvatskoj nego u Bosni.
Pozivam gradjane BiH da ne stanu na ovome. Idemo dalje.
Što se ne ode do kuce Bakira i ne zapali se???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jovanović je iznio činjenice koje su suštinski problem cijelog Balkana, činjenice koje zabrinjavaju.
GRADANI TUZLE I ZENICE USPJELI STE IS SKINUTI ...SADA DODITE U SARAJEVO TU JE SRZ LOPOVLUKA TREBA NAM VASA POMOC ....ZAJEDNO SMO JACI IDEMO NA NJIHOVU PRIVATNU IMOVINU SVI ...(ja nisam danas mogao protestovati radio jbga)
Čedo sine vidim ti po izjavama da je ona roba bila dobra kad to pošmrčeš javi se
NAROD NIJE GLUP!!! POLITIČARI OPET DAJU IZJAVE PO TV-U, MISLE DA NJIH NAROD VOLI, NE KONTAJU DA SU OVO PROTESTI PROTIV SVIH NJIH, KAKO IM TO DOKAZATI?!?!?! NE MOGU VJEROVATI KAKO SU UPORNI, PI*** IM MATE****, SVE IH TREBA RASTJERATI!!! "NASILNO" PONAŠANJE JE OČIGLEDNO POTREBNO, ETO BILI SU U SARAJEVU PROŠLI PROTESTI SA 10.000 LJUDI PA SE NIŠTA NIJE PROMIJENILO!!! MI SMO NAPRAVILI, MI ĆEMO I SRUŠITI, I OPET TO NAPRAVITI!!!
pozivam cedu da se kandiduje u federaciji...on je tako pametan,elokventan,skolovan...a obozava ga narod federacije......on ce se njima oduziti radom i nesebicnim boljitkom za bosnjake i federaciju......u najmanju ruku imat cete popust na bijelo :)
ceda svakako nece preci cenzus u srbiji pa eto nek bude predsjednik federacije a mi iz rs-a cemo im dati cenicku da im bude premijer :))))) .....zamisli samo koliko je bezobrazan taj narkoman ceda.....2000 godine on sirio nasilje po beogradu a sad ga eto zabrinjava nasilje....znas zasto ga zabrinjava nasilje?....sta ako neko krene prema njegovim kucama,stanovima,firmama...moze on utaci na havaje ali brate mili mnogo je ulozio u nekretnine :)
Veliki gospodin !
idemo dalje! oni su nas natjerali
I SRBIJA I HRVATSKA TREBAJU PODRZATI DEMOKRATIZACIJU BIH!!
pogledaj po njihovim portalima 99%podrzava i pitaju se sta oni cekaju
djuro ti jos ono ides u osnovnu,koji rece da si razred 4ti??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jao ovih klixovaca sto potpiruju mrznju i nasilje. Sad krenuli pljuvat po policiji da bi okrenuli demonstrante na njih i izazvali sto veci haos sto im naravno odgovara jer se nasladjuju ovakvim stvarima. Zamislite samo, iskljucili komentare na lazi o specijalcu koji je navodno oteo kameru "novinaru" klixa. I VI STE KRIVI ZA OVAKVO STANJE!!!! udarajte narode i ove klixovce i oni su ista govna....
Cedomir Jovanovic je jedna od rijetkih osoba,a mozda i jedina osoba (politicar) koji nikada nije nista lose rekao o Bosni,niti je se nalazio na teritoriji Bosne u periodu od 92-95. Ovih dana je malo Srbijom zavladala panika,pa ako cemo preciznije u Sandzaku jer je ugovorena koalicija izmedju LDP-a i BDZ-a .Ugljanin se premislja,ali ako mu dodje iz guzice u glavu i konacno krene da se vadi iz govana u koja se uvalio to ce biti ujedno i kraj Rasimu Ljajicu i beogradskom konrtoliranju Sandzaka.
...svi ćemo mi n akraju priče sanjat onu bivšu državu...i jugu 45...
ja sanjam bivsu drzavu i mečku
...i u mečki :) http://www.pobjeda.me/wp-content/uploads/2013/07/MB_600_Pullman_Tito_01-Copy.jpg
Pitanje je samo vremena kada ce se ovaj scenarij ponoviti u Srbiji ....
Djuro - Zbog visoke stope nezaposlenosti , zbog malih plata i penzija , zbog korumpiranosti na svim nivoima vlasti , zbog nepotizma itd , itd ... Cesto sam u Bg i ono sto vidim i cujem me navelo na izjavu gore ...
Njega optuzuju da uzima drogu, ove, koji su drogirane da vladaju jednim dijelom BiH nitko ne osudjuje na adekvatan nacin.
Ovaj Cedo prica gluposti i jako je naporan. Kad prica o Bosni, ponasa se kao da on zivi u Svicarskoj i govori o stanju u Libiji? Moj Cedo, jesi ti svjestan da su prosjecne place u Bosni vise nego prosjecne u Beogradu, da ne govorim za provinciju u Srbiji. Stanje ekonomsko je u Srbiji jos gore nego u Bosni.
čedo nema 10 ministarstava,10 vlada 10 sudova, skoro 3 entiteta,1002 pomoćnika ministra,3000 vozača da mu izvlači prosjek plaće...
pročitaj prvo članak pa onda bulazni
PRIKAŽI ODGOVORE (3)