Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba je hebat
@KnightFaLL naravno
Slucajno ja vidio da se radi o helikopteru tipa Gazelle.. Pa taj helikopter ne kosta vise od 300,000 dolara. Kako su ga platili 9,4 miliona?
Svaka čast komšijama u Banja Luci... Stvarno su galantni :) Pored toga što imaju helikopter, vozaju regionalnu drocu u istom, a ljudima samo obuća viri iz kontejnera..
https://www.youtube.com/watch?v=lQsWaf440r8
https://www.youtube.com/watch?v=lQsWaf440r8
I ja sam neki dan okrenuo humanitarni broj i donirao 2 KM . . . Zanima me moj termin za panoramski let , molio bih pilota i direktora da mi odgovori ... Ja sam uplatio, a kurava je samo " obećala ", dakle trebao sam imati prednost ...!!! Hvala za odgovor ! ! !
I ja sam neki dan okrenuo humanitarni broj i donirao 2 KM . . . Zanima me moj termin za panoramski let , molio bih pilota i direktora da mi odgovori ... Ja sam uplatio, a Kur'ana je samo " obećala ", dakle trebao sam imati prednost ...!!! Hvala za odgovor ! ! !
@halal passat...... Kurava je obećala ....... to sam mislio napisat ...
prava cige mige
ali su potvrdili da su je 31. decembra 2017. vodili u vjerovatno panoramsko razgledanje grada. Kao razlog su naveli "znak zahvalnosti za humani gest koji je najavila".
PS - ključne rječi su " vjerovatno" i "najavila"!
Ma sad sam 100% siguran.Ovo se vidi da ona vuce korijene od vremena vladanja Osmanlija.
Ovi bolesnjaci ko da nikad culi nisu za helikopter... koliku frku dizu sine....
Hahaha. Samo nek se Srbuje i đikanu je dobro. Ne treba mu hrana, nek se trose budzetske pare. Nek se daje 9,4 miliona na helikopter od maksimum 300,000 dolara. Nek se trosi ionako skupo gorivo za ovaj zrakomlat, nek se vozaju ciganske pevaljke i Mile do Laktasa. Zao mi vas je.
@izKrajinesam2 Uostalom, sta prosjecni đikan sa 3 zuba u glavi zna? On kad vidi starudiju od helikoptera iz 1973. misli da to fakat kosta 10 miliona.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ofirni do bola
četnička drolja, a svakom svome iz reda Bošnjaka ili Bošnjakinja koji je slušaju jevem sve po spisku glupo i smotano
@ZivadinhHahaha
@Zivadin "koji je slušaju"...a nisu svi...većina nas je prezire
DA NE BUDE "POLEĆE SOKO I NISKO PADE...", NEĆE SE NI VOŽD (NADAMO SE) NI HELIKOPTEROM NI "JEROPLANOM" VOZIKATI....
Treba kod Granicne policije provjeriti kada i gdje je presla granicu...laze kurava
Najgori su ovi sto je pljuju a znaju svaju njenu pjesmu, pokazalo se i na doceku kako imamo kratko pamcenje