Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa recite mi paraziti drzave,a to su CCI ili ti bilo koja nevladina organizacija,ili udruzenje,ko to nije zaduzen,pa Hrvatska se raspada otkad je usla u EU,mi smo se raspali vec odavno,nemamo pravo izvest nista ,uvozimo vodu milionima,zatvoreni smo sa svih strana,nemamo kud,a zapad koji nam i daje pare i kredite,nam je stavio tor iz kojeg mi ne mozemo izaci...nevladine organizacije i ta silna udruzenjea i centri kojekakvi nemaju nikakve odgovornosti,a laju ko kerovi,i uzimaju lijepe pare bas od crpljenja ove drzave....
A ko je kriv Sto se voda uvozi milionima???
Ko god kaze da je u RS-u NESTO bolje nego u FBIH (osim par ekonomskih zakona), on je zaista LUD! U FBiH odavno ne cvjetaju ruze ali: - imamo duplo vecu minimalnu penziju - imamo duplo MANJI dug po glavi stanovnika - imamo ZNATNO vece plate nego RS jer se u FBiH u Plate NE ubraja TOPLI OBROK koji u FBiH iznosi od 200 do cak 800 KM - imamo duplo duzi autoput - imamo znatno vece poreske prihode - imamo znatno vece investicije u infrastrukturu - imamo 3 puta duzi autoput od RS-a - sve magistralne CESTE su obnovljene, dok se Sarajevo - Tuzla radi - ... - i na kraju: BH Telekom, Aluminij, Bosnalijek i Elektroprivreda BiH su HVALA BOGU u vlasnistvu drzave. - da ne pricamo koja ekonomska "velesila" je Federalno Sarajevo za Banja Luku.
cekaj..jel imate duplo duzi auto-put ili 3 puta?
Bas tako,ali sve je to tu negdje jer su i troskovi veci
Kolko samo ovi ne radnici i CCI-a potroše desetina miliona maraka,na apsolutni ne rad???!!
"civilnih inicijatova" :-)
Ma gori su oni sto im daju pare nego oni. Ko nebi uzeo kad zna da nece on vracati nego neko drugi. Ali ja vise krivim strance sto im daju. Jer da ne daju brzo bi oni sisli sa vlasti.
CCI- domaci izdajnici i strani placenici
http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/putin-ce-se-provozati-beogradom-svojim-blindiranim-zilom-clanak-1578523 evo ga stize..mozda nesto naucimo od njega abd