Protiv izbora "svog" direktora
3k
CCI: Škola postoji zbog djece, a ne zaposlenika
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CCI ne razumije jednu jednostavnu stvar o obrazovnom sistemu...za direktora škole potrebno je iskustvo a roditelji na neposrednim izborima ne mogu znati koji je kandidat najbolji...škole trebaju biti više pod nadzorom struke (dakle radnika koji se razumiju u posao) a ne političkih struja ili roditelja koji su tu \"u prolazu\"...CCI ovakvim inicijativama samo traži smisao svoga postojanja u društvu i nastoji da opravda pare koje gutaju nevladine organizacije...
cci crjevnocrvni izmet
Škola ne postoji zbog uposlenika, nego zbog učeničkih roditelja (zbog učenika - to je uredu). Kao da napišete: bolnica ne postoji zbog uposlenika nego zbog roditelja bolesnika.
sdpovi poltroni
ko su ovi? Javljaju se samo po nalogu jedne stranke!