Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada se sjetim Brankovića pa Nikšića,jbt pa šta su ti ljudi,uopšte,radili...sadašnja vlada se,bar,trudi da ostavi utisak da nešto radi...nešto se,kao,dešava svaki dan,neko o nečemu vodi računa...
U fiičkom obimu su i uraili nešto - najbitnije da se to ne sprovodi. Institucije tapkaju u mjestu i zapošljavaju stranačke uhljube. CCI počinje da biva portparol SBB-a i SDA, naravno i HDZ-a! CCi-u ocjena : PIH, PLJUC i FUJ! Plaćenici - nemožete spasiti OSOVUNU ZLA i NAJGORU FEDERALNU VLADU IKADA. Lipe počinju sa cvetanjem!
Potplaceni CCI pozivam da kaze ko ih finansira i sve ce biti jasno. Naravno odgovorice donatori ali nece reci koji, a jedsn od njih je Bakirova pudlica Fahro. Uposleni CCI-ja imaju plate vece od ministarskih.
A kad su prije objavljivali rezultate kako vlada ispuni 10-20% obaveza onda smo ih napadali odmah kako ne rade, a primaju plate i sl!
Pratim aktivnosti CCI-a otkad je ova plavčica tu! Pojma nemam šta zapravo rade ali intezivno ih pratim.
što je fina ova seka u sredini:-)
tesko ce se kod nas prepoznat rad pa tako i ova pozitivna vijest za dvadeset minuta ima samo tri komentara. iako nisam obozavatelj sda ipak treba priznati da ova vlada vuce dobre poteze, problem su nam relacija drzava entitet kanton opcina, a to je opet zbog frankestain ustava. pozdravimo pozitivno
Stvarno joj porasla produktivnost kad joj treba CCI da to konstatuje, jer vlada radila il ne radila svira joj radio ! A RAČUNE NE POLAŽE NIKOM !! A naročito pred izbore !!! Ako pak CCI na jaslama međunarodnih financijera pod produktivnosti smatra brzinu kamčenju kredita MMFa ( od čega i njima kapa već godinama) ONDA JEST !! Naravno onaj dio porasta produktivnosti u vraćanju kredita i otvaranju novih 100 000 OBEĆANIH radnih mjesta uz zadržavanje postojećih, CCI eto NIJE istraživala. :))))
Jarane kakve su ovo danas vijesti ko da se neko zajebava