Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadno društvo, jadni ljudi, jadna budućnost.
pa zadnjih 20 godina se bave samo sobom a ne problemima onih koji su ih izabrali?!...ne kontam kakav vam je to zakljucak?!??!!?
Ovi su veci prevaranti od politicara, nema dalje
ma nemoguce hahahahahahahaha
Hvala Bogu pa imamo CCI. Kapa do poda.
Ma i vi ste namazani dobro...CCI,TI,ovo,ono a lova kapa...
Ja sam mislio da se oni ni čemu ne bave...
mogo bi ovaj CCI da objavi i neke dodatne podatke: - kolike su plate u CCI - od koga dobijaju pare - sta oni uopste rade u zivotu
Nije im neka cinjenica "da je vlada krenula sa ambicioznim planom" vec obicna floskula koja ima svrhu da dodatno izludi narod i da im nesto da se kao imaju nadati boljitku. Bolje nikad nece doci, bice samo gore. Ali treba drzati vodu da narod ne skonta najvecu prevaru u kojoj je pretvoren u najvecu fukaru savremene Evrope.
"CCI: Političari se i dalje bave sobom..." Otkrili su toplu vodu.
Znamo mi ovo već odavno, a rezultat toga je da su i dalje iste političke strukture na vlasti već 25 godina i pored činjenice da su se svi debelo obogatili i dalje čine život mizernim i nedostojan čovjeka svakom građaninu ove BiH, baziranom na vjerskom, starnačkom, kulturnom i etničkom porijeklu, a ne građanskom kao što bi to trebali i oni će to raditi još i narednih 50 ili 100 godina, ako im dozvolite. Ono što bi promijenilo sudbinu ovog po nedavnim statistikama, jednog od najjadnijeg i najnesrećnijeg naroda u Svijetu, bosanaca i hercegovaca, je direktno uvođenje USA i EU predstavnika u BiH na sve direktne odlučujuće političke pozicije vlasti, gdje bi po kratkom postupku uveli BiH u NATO i EU. Sve ostalo je prenošenje šupljeg u prazno i činjenica je ta da sve drugo ne dolazi u obzir i molim Vas uradite nešto više ba...
_"CCI: Političari se i dalje bave sobom, a ne nagomilanim problemima bh. građana" :))))) Kako ne shvataju da oni nisu u politici radi građana, nego isključivo samo radi sebe.
Ma shvataju to i vrapci na grani, ali CCI mora opravdati razlog svog postojanja iako ne sluze nicemu, kao i Incko.
Koja se lova okrece oko ovih CCI! Koji su ovo lesinari...
Šta tu ima sporno što 20 godina stranci vide izlaz baš u njima stoga i jesu sve društvene nevladine organizacije priklonjene takvim političarima jer ih je narod birao odnosno njihovo kako znaju reći biračko tjelo... i biće kako se kaže "tražili ste gledajte" ja bi još dodao uživajte dok još možete jer kakve imaju planove ovo je više nego EU san...
Nije ni vama lako. Valja smislit sve ovo.
Ne halali!!! Već navali! Naudi im i podvali i na pleća ih povali, da bi silu prepoznali, pa te silom poštovali! Ne halali!!! Sve smo dali. Već potpiri i raspali, lažne mitove razvali, razapni ih, pa zapali! Ne halali!!! Nisu stali ni kad smo ih pročitali... A mozak su nam ispirali, sve su dugo pripremali, sve su mučki prikrivali, sve dok nisu podivljali, svoje maske poskidali i sve veze pokidali, naše dobro popljuvali, vas dunjaluk ismijali, pola vijeka pokopali... Ne halali!!! Rastelali da su malu djecu klali i starice silovali, poslije klanja pirovali, požderali, polokali, opljačkali, otimali, iz našeg nas istjerali, samostane poharali i džamije poravnali... A mi smo kukali i zvali, pa smo glasonoše slali, u svjetske laži vjerovali, sto se puta ponadali, sto se puta pokajali, sve smo zalud pokušali, posustali, posrtali, skapavali, umirali, prepušteni nestajali, sa svima se rastajali, padali, pa ustajali, u zadnji čas opstajali... Ne halali!!! Sve iskali! Da ne kažu: nisu znali, kada budu ruke prali, kad sve budu poricali, odricali, uzmicali: “U, ‘bre‘, nas su izvarali, kulovi se pretvarali, ‘poverenje‘ izigrali..." Ne halali!!! Pa,ima li ikog da nam s ledja svali teret kog smo zametali, sami sebi nametali, zbog kog`smo se odmetali i svoga se odrIcali, da se dušman bolje hvali kako smo se zajebali... Ne halali!!! Ne budali!!! S njima ‘Vožd‘ i đenerali, boljševici, admirali, rojalisti, radikali, kriminalci i vandali... Sve su svoje ispucali... Pravo lice pokazali, otpjevali, odguslali ono čega su se i bojali: mali bili i ostali! Ne halali!!! Ko ih žali?! Ma, da Bog da pocrkali! Ti bi opet osvajali! Jer, kad bi i odustali, sve bi opet pokušali, tragove nam zatirali... Ne halali!!! Kad se tali, nek`se kali i prekali što su stari spominjali, na šta su opominjali... da ne bismo prikunjali, da se ne bi prišunjali i ponovo zajahali! Ne halali!!! Pomišlja li iko šta smo progutali?! čemu značaj pridavali?! Kome počast odavali?! Na halali!!! Zar smo spali, da nas svaka šuša žali, kojekakvi liberali...?! da nam sudi Butros Gali i doskorašnji kanibali!?! Ne halali!!! Angli, Gali... samo su se narugali, svi ponešto obećali, beskonačno umovali, a s fašistima šurovali, genocidu kumovali... Ne halali!!! Ni u šali!!! Pogledajte šta nas fali!!! A neki bi zaboravljali... Bijedni li su, ludi, šta li?! Ne halali!!! Ne halali!!! Smrvljeni su ideali, vjetrovi ih otpuhali, k‘o da nisu postojali, svi su u grob popadali, svi, sem dima na Avali... Ne halali!!! Kažu: Treba! Kažu: Može! Kažu: Mora! Ali, da li?!?