Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takodje je vrijedno spomenuti novopecene magistre nauka sa magisterijima iz Gorazda placenim budzetskim sredstvima. Naravno radi se o Aidi Obuci i Adisu Halilovicu. Sram ih bilo!
Hoće li onaj ministar sa lažnom diplomom iz Goražda biti uhapšen?
Ako je ova zemlja 80% nezaposlena nije 80% NEPISMENA pa da nekakav CCI mora nekom podnositi objektivan izvještaj o stanju nacije. Prihavatite se vi ZVIJEZDE GRANTA lopate i motke veće čete efekte imati . Pa imamo mi već 10 000 nezavisnih medijskih kuća koji objektivno izvještavaju kako je zapsolensot ogromna I JOŠ SE POVEĆAVA IZ DANA U DAN U SVAKOM POGLEDU !! :)=)
CCI samo o Bošnjacima, nikad ništa i nikakvog lopovluka među četnicima i ustašama? ovim placenicima treba zabraniti rad u BiH