Najviše pitanja upućeno Džombiću
0
CCI: Nijednog poslanika u RS-u ne interesuje nauka
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos malo pa ce ministra nauke proglasiti sotonom,.,. Za njih treba ministarstvo tuge, jada i čemera,,, Ministarstvo gusle, hajdučenja i pećine
Kakva nauka čovjeće,ma šumnjaci su to,nenačitani i nevaspitani.Smrde brate, smrde.
http://www.facebook.com/SexyGirlsPics a da li ih ovo interesuje
interesuje ih samo nauka ratovanja
Federalce narocito interesuje nauka (profit) po svaku cijenu! Koliko bosnijanskih banaka postoji u federaciji i cije su, glupsoni !?
Ovo je Balkan a na Balkanu je masa primitivaca,budimo realni,na Balkanu logika prestaje,u RS vlast se zadnjih godina održava na nacionalističkoj retorici,to je za ne povjerovati,glasačima se ispira mozak nekim stvarima koje nemaju veze sa životom. Predsjednik tog entiteta je već poodavno izašao izvan mandata predsjednika.Čovjek održava socijalni mir nacionalističkom retorikom u drugom entitetu je situacija poslije odlaska Silajdžića nešto drugačija,na Miletovu retoriku slabo ko odgovara,ustvari ne odgovara mu niko a oba entiteta su u finasijskim problemima,manji BH entitet je u nešto gorem položaju,prodate su neke jake firme a pare potrošene. Uglavnom je.be.no namje svima,a dokle,ko zna.
Kad ce jednom CCI ili Transparency International podijeti izvjestaj o svom finansiranju, platama koje maju rukovodici, ko im daje pare To bi bilo divno vidjeti Po garderobi, imaju jako dobre plate Budite transparentni
ovome iznad... @ pa imas milijardu politickih partija, ali zbog vjerskog radikalizma medju srbima, svaka im stranka ima isti cilj... kakav narod takvi politicari, od arapa i srba nemas sta ocekivati sto nije totalno predvidivo
MA MI SMO DOSTIGLI PLAFON EVOLUCIJE CIM GLASAMO UVJEK ZA ISTE I NE RADIMO NISTA DA IH NATJERAMO DA ZASUCU RUKAVE. SVE JE DO NAS. NE ZASLUZUJEMO BOLJE SAMO ZNAMO SUPLJIRATI..
Pa otkad je to nauka bila za balkansku stoku, osim izuzetaka, za njih je samo motika !?
vjerski radikali srbi i arapi da sebe kritikuju? gdje ces to ocekivati, daj im jedno 1000 godina mentalnog razvoja pa onda.
da ti pravo kažem, ni mene nauka ne interesuje previše...