Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro jutro CCI! Šta ima? Jesu li vam pregledali raćune? Za šta primate plate? Ko vas finansira - kome podnosite račune? Čekate šta će ispasti na portalima pa se oglasite poslije 7 dana!
mora???????????????????hahahahahaahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh je li ovo izjavljeno za raju. OPŠTE JE POZNATO DA U OVOJ ZEMLJI PRED ZAKONOM ODGOVARA SAMO GOLA BIJEDA. I NIKO VIŠE NE ODGOVARA NI ZA ŠTA.
De, ba CCI. Proglas radi proglasa. Taj i takav CCI ne spominje tačno.net. Neprofesionalno i bijedno.
Čuj,mora "neko" odgovarati. Zna se ko je potpisao nalog za pretres. To nije "neko", već osoba sa imenom i prezimenom.
jadni smo mi i ova drzava kad nas jedan hrkljus j... u glavu i niko mu nista ne moze
...ma najlakše commieja banovat :)
Oho-ho....? Pa nismo ni mi drugi bolje prošli. Ovaj put je kompleksaš kosio redom.
Ne poričem ja da su mi u nekom momentu mogle "otkazati kočnice". Al vidim i to da se nekima dopušta mnogo mnogo više od onog što je sizif sagriješio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neko? Ono - eci peci pec, pa kog dopadne ???