Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikako precizno da saznam koliko para dobijaju ove NVO? A o njihovim platama i dali državi plačaju sve kako treba i uredno takođe niko ništa ne priča. Možda prošla vlast i nije smjela? Sole pamet sa podatcima koje i vrapci na grani znaju. A, birači tjeraju svoje!
HAHAHAHAHAHAHAHAHA EVO ME SUZE ZALIŠE, STRANKE NEŠTO NAUČILE, JESU, JESU, ZNAMO MI JADNI GRAĐANI VRLO DOBRO ŠTA STRANKE NAJBOLJE RADE. ZATO SMO MI GLADNI
Onaj trenutak kada shvatis da ne vrijedi citati clanak je kada u uvodu stoji "Novi ljudi" i "Pozitivne promjene", a odnosi se na politiku u BiH.
Ovim putem da se zahvalim anti za prosvjetljenje. HVALA
onaj žuti arapović...klepa platu 4000 KM a ovamo priča o budzetskoj potrošnji....
Arapović i CCI mlate pare također od poreznih obveznika......a narodu prosipaju praznu slamu... neka izađu i javno kažu kolike su im plate
ovi iz cci zive ko carevi,plate ogromne,dodju ko fol kritikiju i to im je sav posao,ko li im je dao posao u tom cci i po cemu su oni kvalifikovani za taj posao
Čuj promjene. Kakvi su ovo levati?
prema ovom naslovu gradjani trebaju napraviti brze promjene?
"strucni" klix novinari
eno sad....važno je napisati :)
Ma naučile su one malo sutra isto bajato ponašanje i arogancija i dalje ništa ne rade osim što zapošljavaju svoje tetkice amidzice, rodbinu po javnim institucijama bez adekvatnih konkursa i sve samo na riječima završava eto interesuje se ovaj za ulaganje onaj ma kakvo ulaganje samo mažu oči ljudima.
Svrha pranja para preko različitih sajmova, kad je koji sajam zapošljavanja nekog zaposlio, kurseva pisanja CV-a pa svako malo normalan zna napisati CV a ne obrazovani ljudi, ova Bosna ko Gvantanamo da je kako pobjeći.
vidimo vidimo,.....naučili ssu da još više kradu i petljaju :)