Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi na tv-u se cere a ja kontam kako skontat geru i po za kafu i opusteno nek se cere kad smo levati
Jbg, nažalost mi to sve znamo i svi smo svega svjesni, ali svijest nam je 0 bodova. Važno je da mi prozivamo jedni druge, da smo svi kvazivjernici i da svi obožavamo svoju vjeru, a zapravo smo svi redom izgubljeni.
Samo?
I sta sad vi mislite super otvorili ste nam oci mi nista nismo znali...Znaju gradjani i vise neg sto trebaju znati pitanje je dana kad krece velika revolucija..
A koliko od toga ide u budzet CCI i tvojim bespotrebnim analizama?
Ove nevladine organizacije treba sve ukinuti,nizašta ne služe,govore nam neke stvari koje narod i sam zna ,koja je onda njihova svrha ovdje ako ništa ne mogu uraditi da spreče to umjesto da laprdaju ko ove stranke ?
Svrha im je da uzimaju dio budzeta za sebe.
Podsjetio je da je od deset KM budžetskih prihoda, više od devet novac uzet od građana po osnovu različitih vrsta poreza, doprinosa, naknada, kazni i taksi!! konacno koja pametna i od ovih ubleha!!narod se pljacka a inspekcije salju kad lopovima nestane novca!!narod ce osiromasiti a oni ce sebi namaci inspekcija ce uvijek biti!
Sta radi ona inspekcija sto provjerava kafane i trgovine ? Eto im super prilika da utvrde nepravilnosti u fiskalnim racunima u milionima.gospodo inspektori jel da da je lakse savit kicmu i kaznjavat sitnu boraniju i klimat glavom ko ker kad gazda naredi nego posteno raditi svoj posao ?
Ova istrazivanja su klasicno uzimanje para od stranaca...
znaci samo jenu marku uzmaju od seljaka treba seljakove protjerat izbosne nek nekog drugog handre
svih 10 je uzeto od građana, samo nesto ranije a nesto kasnije...a moze bit i 11...
kad mi trosimo puno vise nego sto zaradimo, moze biti i 20...