Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni da popije kafu, u Srbiji nova fabrika kafe.
Popio si kafu, pojeo cevape, ajd sad mrsh u Srbiju....Zasto ne dozvolite Bosnjacima u Turskoj recimo dvojno drzavljanstvo ili zasto ste ukinuli bosanski jezik kao sluzbeni kad smo braca? Kao sto rekoh...idi u tri pm se goni i ti i tvoje prijateljstvo.
IUS mentalno ubija svoje studente
*ebo vas taj posrani fakultet
Koji dupli moral, prima Dodika kao najveceg drzavnika, a zna se sta misli i govori o BIH. Turska politika je zasnovana samo na interesu i nista vise. To mora biti svima jasno. Troduplo vise investicija u Srbiji nego u BIH, pocetak rata ‘92 Turska kao clanica NATO-a nista nije ucinila da zaustavi rat. Znaci Turska politika=💵💵💵💵
Mislis okupatorsku istoriju, ugnjetavanje i prodaja Austrougarskoj?
Zašto pa sad ovi komentatori mrze Turke. Spisak onih naroda koje mrze je toliko veliki i dopunjava se svakodnevno, tako da ćemo uskoro sve zemlje u svijetu naredati na taj spisak. Kud se ja rodi kao Bošnjak. Nadam se da će sutra članovi Predsjedništva sa uvažavanjem primiti Čavušoglua jer za njim dolazi Erdogan. Eno ga već krenuo za Zagreb.
Cuj rasizam I islamofobija , a girl is se sa genocidnim stakorom koji vrijeda muslimane na svakom koraku...fuj imali tko da ti to prevede....
bosnje ne sanjajte o neke turske taj narod vecinski i nezna dje je bosna nezna je ni razlikovati od kosova misli da je to zemlja dje turci zive vjerujte meni koji je godine proveo sa turcima arapima
Mislis zajednicku istoriju kad ste nas okupirali i drzali pod okupacijom 500 godina i opet nam ostavili zlo i probleme da se sa njima zajebavamo. Hvala na takvim prijateljima ne bih ih ni neprijatelju pozelio.
Kad ste bili okupatori.
Poganu ti tursku mamu jebem Ostavili ste nas četnicima i pobjegli i to je sve zajedničko što imamo
Nama pricu..njima bezpilotne letjelice, gradove na Dunavu, ljubljenje i grljenje
Historiju gdje smo 500 godina bili okupirani... Ajde ti u skokovima nazad u sultanovu diktaturu.
Kad krvarimo sami krvarimo za BiH, a ovamo svi bi da ste zaslužni za nju!
IUS faks na kojem sigurno završavao ako uplatiš svaku godinu oko 5-6 hiljada maraka.....ispiti na nivou srednje škole, sa dominantnim uticajem seminara...I ovo tursko g... došlo da se time hvali, jer je vlasnik neko iz Turske...Sa vama tako nazadnim nam ne treba zajednička istorija u budućnosti...Bosna go West, Turkey is East...Hebo Vas r(f)ašist Putin..