Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tihi! Tihi!!! tebe i SDA ce odnijeti voda na sledecim izborima i to ona tiha dosta si naprdivo i lago dedama i nanama sada ce te omladina smlatiti do kljena. Zao mi je ali si ti puno vise zasluzijo. Ali shvacam, dok su te tesali u logoru moro si im sve obecati, ali nisi smio preuzeti tako vaznu obavezu i lagati bosnjacki narod, trebo si u dijasporu ko i ja pa sutjeti.
mevlute znamo da dolazis kao evropski predstavnik ali ipak ocekujemo od tebe da pokazes da si skroz na bosnjackoj strani,bosnjaci i turci su svoji..aj selam
Bio je Mevlut u Trebinju i vidio da na ulazu u Trebinje stoji veliki grafit \"TIHICU SRBI TE VOLE\"
Tihi zna on da si ti jaran Dodiku i da saradjujete na razbijanju BiH zijanceru jedan.
hahaha
eto onaj uhljup Sabinin mali ce predstavljat Hrvate,po Tvom@Lloyd!
Us.rali se i Turci i po.tu.ri.ce...
Tihić je poručio da će SDA uvijek biti dio rješenja, a ne problema. Citaj Tihic i SDA ce se jos vise nagu*ziti da im sto vise udje tako da im oci ispadnu. E Tihicu, Tihicu, znas i sam sta te ceka u Oktobru. Ti si svoje odsvirao sto se tice Bosnjaka. Kad su te izabrali umjesto Bakira, taj dan sam rekao da ce to SDA kostati poraza kakvog nikad nije dozivjela. Sad je valjda jasno svakom lokalnom zelenom primitivcu kojem samo pertle vire iz srpske straznjice da si vec trebate traziti poslice poslije oktobra. NIKAD VISE SDA NECE PREDSTAVLJATI BOSNJAKE. VI STE SVOJE ODSVIRALI ZA SVA VREMENA.