Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masallah!! Al haj sta ima veze bitno je da Srbi imaju Srpsku Republiku i Cirilicu i Dodika.. a to sto nemaju od cega da zive.. to nije bitno
Jos da im glupe bošnje ne trose pare po RS-u ,.. Jahirini, Palama, Sokolcu... odlazilo bi im 50.000 sedmicno
Na bošnje si vjerovatno mislio na ljude u Federaciji ili... Ja nisam bošnjak, ali potječem iz muslimanske porodice. Idem tamo gdje mi je lijepo i gdje mi se ide. Tako da mi je svejedno da li je Bjelašnica ili Jahorina ako mi je ćeif da tamo idem. Potrošim pare i ovdje pa šta imam od toga? Jedino što mi je ostalo da mogu da biram gdje ću da uživam.
@RSnezavisnost Tjesi se samo. Ja mislim da je i Pederacija i Dodikland otisli u k.
Srbi neće u bližoj budućnosti imati nikakve koristi od RS-a jer će u njihov udio u u ukupnom stanovništvu BIH (koje će biti manje) biti između 15 i 25 posto.Kod Bošnjaka je situacija teška, ali je kod Srba dramatična...Posebno dio uz Drinu koji je de facto prazan ( cijena prihvatanja Beograda centrom, a ne integracija sa Sarajevom i Tuzlom )
nije ekstremne snage nego nazovi te ih imenom tj fašističke i apartheidne
U cijeloj BiH je ova ista prica. Ali koga je briga, kome treba hrana i voda, kad se bolje zivi od nacionalizma i mrznje. To su glavne teme!
Odlaze svi. Hrvati, Srbi, Bosnjaci, Makedonci, Bugari, Rumuni, Poljaci, Ukrajinci. Svi hoce na zapad.
I to me zabole, sto bi rekao Surda Surdilovic.
Ma bjezi se masovno iz citave bih,nije to samo gdje su srbi,svi mi bjezimo ili pokusavamo da pobjegnemo od nepravde i ovih uhljeba na sve tri strane.ljudima je dosta vise svega.
Upravo tako... Bježat i ne okretat se ...
Dobro sa ljudima, tako je kako je, no međutim reci ti meni kakvo je stanje sa Čavkama? Ja koliko vidim kote li se kote, i seru i to po auto šajbama i po krovovima kuća povazdan, valjda od dosade? Uz to, pojedoše sve trešnje i višnje, a ionako ih ove godine malo ima, i sve se košticama šicaju na prolaznike
Najgore u tome njihove tate se borili za tu teritoriju i tako je zeljeli sad ta ista djeca bjeze iz rs. Koji majmuni narod medjusobno protjerali sad sami bjeze od svojih. Ja glupljeg naroda nisam vidjeo u bih.
alo ljudi lakse malo... nece imati ko skim ratovati...
more bit 20000 manje ali zato imaju knjaza u laktasima koji vrijedi 120000 glava godisnje
od Nevesinja do Ljubinja poznata kamena pustinja
Pa kako ce zivjeti , kada nemaju za bibera.. Furaju nesto svoje , a 80 % ih radi u Sarajevu , ovo sto ne radi , gilja za 2KM na dan i eto ti , prosto k'o pasulj. Znaci za 10 tak godina pustinja , ionako sve treba srusiti i dati Arapima nek prave Seher Sarajevo 2.