Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cavic o postenju?? Mamlaze jedan ti si prvi na cokorska polja 98\99 vozio morsku vodu na bazen, dok ti se sincic gudrao po banjaluci,bjedni stvore.Samo znate pljuvati jedni po drugima niko ne nudi rijesenje,samo da mi daju vizu nece moja guzica vidjeti ove vukojebine vise gadovi
Zna ga, a i može ovaj Duduk potrošit . . . ma nema veze - sve će to narod vratit i pozlatit . . .
HAHAHA I ČEMU DA SE NADA OBIČAN ČOVJEK U OVOJ ZEMLJI???????????NEMA NAM SPASA
Nicemu. Ili bjezi ili se davi u govnima
Šarane, mogul' odgovarat'?
Kao sto cesto kazem: Republika Sumska ce unistitit samu sebe i cekace da je Federacija spasi od finansijskog sloma bas kao sto je to bio slucaj sa DDR-om i Zapadnom Njemackom.
Ima Bake par vreca u steku da izvali kad zagusti :d
Gamad k'o gamad svugdje Ni kod nas nije bolje .....