Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vide ti njega dje se sad uvalio, direktor elektrokrajine. Kod nas ovi paliticari strucnjaci za sve oblasti, samo katkad zamjene radna mjesta, hebo i caca njiov jesu pametni
On je demagog, stadij treći. Foteljaski ovisnik sa tersavim stavom koji je nažalost najbolji kadar kojeg imaju za tu funkciju.
Zar u šumskoj imaju struju, i ova tehnologija napreduje
Sve jedan po jedan nagovještaj ekonomske propasti rs-a. Prvo srpske šume nisu dale Srbima više od 1 kg gljiva ili čaja da iznesu iz šume, a sada evo zbog dugova će sjediti uz svijeću. Da ne nabrajam ostale 'mjere' koje im uvode, a rezultat su dvodecenijskog Miletovog rasipanja u avione, helikoptere, zgradu vlade, dijelio familiji i kumovima lopatom.... Sada je već kasno. Jer šta mogu i poČetnici bez para?
dodikov rektalni alpinista
Pa.zar je to.moguce u boljem entitetu, da se gradjani onako zastrasuju
Čuj i tamo ima struje
Papak
Na zapadu mozes raditi samo ono sto za sta si kvalifikovan kroz skolovanje. Kod nas politicari imaju sve kvalifikacije, blago nama s njima. Koji potencijali.
Jel ovo ona prodana dusa? E copi jedan, kakav je osjecaj kad si *uzna muha.
Para nema u genocidnom, a nezna se hoce li ih ikad vise biti.
Izvini što te *eba.
Nemate pravo jer ne isključuje te struju državnim firmama koje duguju milione za struju!