Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ih do sad niste otvarali ?
Glasajte za Čavu, pušićete travu.
a na izbornom skupu sds slike karadzica i mladica
prioritet je skinuti vozda, sumirati stanje koje je napravio u rs pa onda vidjeti kako dalje i kako se vratiti na pravi put...
Šta će nam radna mjesta dajte nam penzije , penzije nam dajte idite vi šta radite ako hoćete nama penzije, sjedićemo i gledat vas u parlamentima kako se borite za bolje socijalne uslove, povećanje penzija ebiga dobro ste plaćeni radite šta za dobrobit svih građana tako neće biti nezaposlenih . a neće biti ni sindikata boli vas karina sve ste riješili i bićemo svi PDP = Penzionerska Država Parlamentaraca!
seres?!
Nemoj ba radna mjesta spominjati
Koja je ovo patetika!!! Pa naravno da su novi poslovi i nova radna mjesta prioritet i kad si na vlasti i kad si u opoziciji.
srpska posla
Svima to prioritet, a niko nista ne radi povodom toga!
imam najbolji plan i program.. otvoriti nova radna mjesta.. obezbjedit besplatno obrazovanje, izgraditi infrastrukturu, povecati djeciji doplatak, svim trudnicama dati 3 godine bolovanja.. ma sta 3.. 5.. ma ne 6 godina itd itd..
heej dze cu to zaboravit.. ubacuj i to :)
Kiki cuj jel realno.. to je neki minimum koji gradjani ove napacene zemlje zasluzuju! I jos jedna jako bitna.. S ovim osvajam izbore.. Ko god nece da radi, ne mora.. Imat ce 5000 maraka socijalnog!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Homo Cetnikus....
Cavicu, smrdis. Nisi u stanju porodicu da vodis a kamoli sta drugo...
Pa đesi bio prije izbora ?