{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Čavić: Ovo ni Lukašenko ne bi radio!

Piše: J. H./Klix.ba
3.2.2015. u 14:32
19
72
Čavić: Ovo ni Lukašenko ne bi radio!
19
Čavić: Ovo ni Lukašenko ne bi radio!
Dragan Čavić (Foto: Klix.ba)
Lider NDP-a i narodni poslanik u NSRS Dragan Čavić rekao je da je uređivačka politika na RTRS-u zasnovana na motu iz "Đekne", "Oli ti ženo vjeruješ meni ili svojim očima?".
"Šef kabineta pokojnog Milana Jelića, Rajka Kuzmanovića, Milorada Dodika i sada Željke Cvijanović dolazi na čelo javnog servisa i to tri mjeseca pred izbore! Pa to ni Lukašenko ne bi radio! On bi se sjetio da proturi nekog demokratu. Anton Kasipović je iz ministarske fotelje otišao u UO RTRS, a sada se odatle vraća u ministarsku fotelju", rekao je Čavić.

On je podsjetio da je Rajko Radovanović prije nekoliko mjeseci, kada je imenovan za v. d. direktora RTRS-a, priznao da su postojale crne liste na kojim su se nalazili političari opozicije, ali i vladajuće strukture.

"Da li sam ja lud? Žalim svaki fening koji sam dao po sili zakona za pretplatu, jer RTRS je mjesto za odgajanje i centar za edukaciju glasnogovornika javnih ustanova, šefova kabineta i ministarstava. Sve dok su RTRS i SRNA glasnogovornici vladajuće strukture, oni će odgovarati samo onima koji vladaju. Na RTRS-u je uređivačku politiku vodio Rajko Vasić, potom Dragan Davidović sa suprugom, a sada Pero Simić", istakao je Čavić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: