Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cirkus u Dodiklandu se nastavlja.
Ovakvo nesto je jos jedino u Sjevernoj Koreji zamislivo.Ovakav teror i pritisak je nezamisliv u 21 vijeku.Gdje su obdusmeni za ljudska prava i uspavani hrcak Inzko da dopustaju ovakvu diktatorsku presiju prema finansijskoj kontroli koju placaju gradjani ove zemlje
Taj debeli u cvikama iza tebe je prava hinjara
Čaviću imaš gard i nemoj onom krkanu da daš fore
Djikane bas briga sto ih Mile pljacka, bitno je samo da prica protiv Bosnja i dobijs sigurno izbore. Dok je ovaca bice i vune...
udri po napuhanim liderima,,,,ako imate damu da ga se rijesite..isto kao i ostali ovih nakaza u predsjednistvu
koliko ih dodo prci licne oise su izmjenili
E,šta rade ovi Srbi po Republici Srpskoj,c,c,c... A Bošnjaka niđe da beknu.. A konstitutivni.. Na "cijeloj" teritoriji.. ;)))
Šuplja priča. Ako je revizor čist i ako nije i sam upetljan s vladajućim strukturama, zašto podnosi ostavku i time derogira vlastiti izvještaj o obavljenoj reviziji? Dakle obična šprdačina.
Davo sam rekao,a sad ću da ponovim Dodik je naj bolja opcija za razvaliti RS. Imam osjecaj da ga ameri i evropa drze samo zbog toga. Jer kad ih slomi ekonomski nema tu popravka.
https://www.youtube.com/watch?v=wE7mGcCbVvQ&t=228s
http://kabmoney.club/215563926727/ nije suplja....pokusajte...hvala
Čini mi se da će SIPA uskoro da ima pune ruke posla, čovjek pametan pa veli odoh ja dok nije kasno ☝️
Svi ste vi smrdljiva g...a i ne mislim samo na ove vec i na ostale političare iz drugih torova,čudo bi bilo da sta uradite da krene se naprijed Bosna odudara od Evrope po svemu zalosno ali istinito,a i mi ko narod smo glupi zavadi nas ko god poželi
Jedna od najvažnijih vijesti u postdejtonskoj BiH. Demokratija u rikvercu, uvod u diktaturu. U normalnom svijetu napad na državnog revizora smatrao bi se napadom na državu, jednostavno nezamislivo. Draga Federacijo, i kod nas je slično, samo zatvaramo oči pred tim.
de kad ih već skidate sklonite u paketu i saradnike SDA i HDZ .. ne može se do daha
Neka ga još malo, šta fali, izdržite!