Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mindonja duduk odgovor na Cavicevu izjavu: \" Cuj ti Cavicu, sta ti imas da pricas, ja sam napravio aerodrom u Trebinju, raspisao sam referenduma ne znam ni sam koliko, ali onaj o otcjepljenju je najvazniji, napravio sam mrezu autoputeva po genocidnij tvorevini kkoju mi zovemo \"rs\", napravio sam hidrocentrala ne znam ni sam koliko, obezbedio sam sina dajuci mu novcanu pomoc, obezbedio sam sve svoje kriminalce, familiju, stranacke kolege, i ne znam sta ti imas da pricas, sve ove koje sam ja obezbedio sljedeca vlast ne mora njih obezbjedjivati, to je veliki uspjeh ne samo moj vec cjelog srpskog naroda,, mindonja duduk\". !
Bolje da je Mile Dodik predsjednik RS nego Haris Silajdžić...sad sam 100% siguran da se genocidna tvorevina urušava....ovaj prvi to puno bolje i efikasnije radi... Mile , samo tako nastavi
Sve ce to narod odplatiti !!
sar x preuzelo ovaj clanak iz dnevnog avaza
Ja zaista ne znam šta ovaj Čavić hoće. Dobio 1% glasova, a ne silazi s medija. Totalno nebitna ličnost