Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto Dodik JOS NIKAD NIJE odgovarao za neustavni referendum !??????STA TUZILASTVO RADI ?????
Ovaj Dragan Cavic misli da je nesto bitan u javnosti prijeteci preko press konferencija Miloradu Dodiku nekakvim tuzbama. Ja kao Bosnjak njemu kazem da on Miloradu Dodiku ne moze nista, jer je Baja premocan. Normalno da se Dodik povukao, poklopio se po usima, kad su stigle prijetnje iz Njemacke i Amerike prema Vucicu, zato je on neki dan dolazio u Sarajevo, pa odatle do tzv Istocnog Sarajeva otisao da kaze Dodiku da se smiri i da se povude, a isto to je Vulin jucer uradio.
Pc na haparatima a struje nejma
A kada cete imat referendum o nezavisnosti PC???
Nikada. To bi znacilo kraj PC i Dodikov.
Kom sudu cete podnijet',jel sudu RS-a?!?
Da vidimo da li je sudstvo u Banja Luci nezavisno, ili.....korumpirano
@Šunj Zna se cije je sudstvo u BL. Ni moje, ni tvoje, nego od onog ko upravlja i svim ostalim... Ne treba imati zablude, radi lik sta god zeli i niko mu ne moze parirati. Ne volim ja sto je tako, al' jbg...