Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
proslo 20 godina a ja idaje cekam da jedan politicar navede kako ce popraviti ekonomsku situaciju........koliko svaki od njih govori da ce je popraviti pomislio bi covjek da je to isto da biciklo popravljas, pa ono "ma haj, sutra cu to odraditi"
Ovaj probisvijet se ufurao kao da je predsjednik bundestaga!
Nećete dugo, Čavara! Topi vam se lojanica ubrzanim tempom. Sudiće vam ulica te SRP I ĆEKIĆ - ono od čega noću ustajete obliveni hladnim znojem!
kad ce ovom mozakrekonstruirati ...
Pitam se samo da je članovima nazovi vlade jasno o kakvoj se pišuriji radi? Kod nas u biti samo se svake četirigodine izlazi na izbore nakon čega se četiri godine formira vlada i taman kada se to uradi poovo izbori pa se opet 4 godine formira vlada i sve tako u krug dok narod izdiše od milijardu neregulaarnosti u zemlji, od biede i vlastite muke koju su mu serdvirali ovi silni političari - formirači vlade.
Marinko Ćavara Tjavara :D
sto to ranije ne uradise?.-da neprodze zakon o radu,ili su se brabonjkovi predomislili.-ne treba im nikad vjerovat..
djesi cavara oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Rekonstrukcijom do potpune demontaze sistema i drzave....... A sve po proceduri.
Ljubim te u bradu ! Evropejci nas čekaju !! JEl ko SIrijci. Neeee, ne kao Sirijce !! BRDO NAS POSLA NA PUTU SVAKE NACIJE U EU. Ali naši parlamentarci su i dosad crkvali rješvajući važne globalne probleme. Samo nek opozicija priča da su preplačeni za svoj rad i da nema prostora za povećanje plata ! Kao npr. NEDOZVOLJEN LOV KITOVA U NEUMU I NA SAVI !
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/24490/free_willy_bih_uz_saglasnost_brchko_distrikta_pristupa_ugovoru_o_zastiti_kitova.html
U izbornoj kampanji u nasoj lijepoj realno bi izgledala ovakva kampanja: -U prethodne 4 godie imali uradili smo 10 puta rekonstrukciju drzavne vlade -6 puta rekonstrukciju federalne vlade -15 puta rekonstrukciju kantonalne vlade Glasajte za nas, jer mi najbolje vrsimo rekonstrukciju vlada na svim nivoima.
...jadnatimajka, ovima će mandat proć u "rekonstrukcijama"...
prvi komentar jjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee