Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čavara lati se krampe i ne petljaj se gdje ti nije mjesto. Ti da smjenjuješ Primorca? Krampu u ruke kmetu.
\'\'KAD SU BOSNJE POSLE NA TORCIDU, NISU ZNALI RJEC O GENOCODU, A KAD IH JE ZGAZILA TORCIDA, NAUCISE POJAM GENOCIDA, DANAS SVIJETU OBJASNJAVA SERIC, DA SU BOSNJE ISLE NA TEFERIC, MISLEC SAMO DA SE JEZIK PLAZI, NE ZNAJUCI DA TORCIDA GAZI.\'\' -GENOCID JE KAD SE DJAVO TRAZI, PA GA DJAVO KAO MUVU ZGAZI-
vidi ti azurnih pionira-administratora kako su oni brzi i vrjedni, tek sto sam poslao komentar on 11 negativnih \"pukose, ne znam sta vam to znaci, i u cemu je fora stim negativnim i pozitivnim?
nemas ti pojma o zivotu a o sarajevu si cuo samo iz besjeda, cobane
da su oni bili mjesto alije nagrabusili bismo ko crna gora sa milom, drzava bez entiteta i rata
Razgovor Dodik-Lagumdzija prij zasjedanja vlade FBiH od 22.06.12 D:Ajde zavrsi to tamo pa da rekonstruisemo VM do kraja mjeseca L:Treba mi jos 1 D:Kolko imas L:8 a treba mi 9 D:Preveslaj jednog njihovog L:Kako D:Cuj kako pa ponudi mu kes, neko mjesto..kako L:Koga..hm mozda Radivojevica da mi i ti pomognes on je vas.(smjeh), koliko da mu ponudim? D:Hoces li ti vlast ili ne, hoces li to prodavati ili ne? L:Naravno da hocu, jacu mu nesto ponuditi a i ti razgovaraj snjim D:Smatraj to zavrsenim, kad vam je sjednica L:22-og, samo da se rjesim onog cele (Tihic), on mi sve blokira, neda nista prodati, D:Sad kad preveslamo tog...kako rece da se zove, rjesices se,nemoj kasnije da to prodas bilo zasto pa da moj procenat bude za k.ur.ac, i pozuri L:Nista ako ovg preveslamo 22-og je sjednica tad imamo 9 ruku i mozemo raspustiti UO postavim svoje ljude i onda je gotovo D:Uredu jesi li se dogovorio sa Covicem L:Jesam, je.bi.ga on me preveslo ..(smjeh) sve sam mu dao sto je trazio.
Bez seljakluka svakako, ali Senka ako ima u ovom gradu mjesta za sve, neka i Srebrenicana i Fočaka itd... nisu ljudi dosli sto je Sarajevo neka fora, vec su pobjegli ispod noža. A jos jednom sto se tiće seljaka, i ovi domaci su pokupili sve sto je doslo sastrane.
ISTORIJA(POVIJEST, HISTORIJA) SE PONAVLJAJU I NAMA SE POSREĆILO DOBIJAMO I MI SVOJE STALJINE I BERJE
danima čitam ove komentare oko smjene SDA i ne mogu se načuditi kakvih budala(psihijatrijskih slučajeva) sve ima u ovom gradu a vrh je ova senka koja ima umišljeni zamišljaj da će sada nestati Bošnjaka u Sarajevu, selama, džamija jer eto ona ima takvu želju u napadu mahnitosti svog priprostog uma koji je umislio da je puno inteligentniji, bolji i više vrijedan od \"muslimanskog uma\" istočne BiH ili Sandžaka. SDA treba demokratski i dostojanstveno da se povuče u opoziciju i izvrši reformu stranke sagledavajući i ispravljajući svoje kadrovske, političke a najviše ekonomske greške zbog kojih ih je narod kaznio na izborima da bi imali ikakve šanse na narednim izborima.
DŽABE SMO GINULI 92-95. DA SMO TAD IMALI ZLATKA I FAHRU NE BI NAM JNA NI TREBALA! :-))
Ko ste vi NEKAKVI politicari da odredujete meni i ostalim zivotni put. Kao da su vam vasi ocevi ostavili BIH kao privatno vlasnistvo pa radite sta hocete. Odredujete sve po vasim LUDIM ZAMISLIMA do kada. Vece lobanje su vladale pa gdje su sada.SVEMU LIJEPOM KRAJ CE BRZO DOCI. A ispastat ce vasi potomci bez obzira gdje zivili
Čavara is a moron. Fu.king moron.
SDA NAPOLJE, KONACNO! SDA NAPOLJE, KONACNO! SDA NAPOLJE, KONACNO! SDA NAPOLJE, KONACNO! SDA NAPOLJE, KONACNO! SDA NAPOLJE, KONACNO! SDA NAPOLJE, KONACNO! SDA NAPOLJE, KONACNO! SDA NAPOLJE, KONACNO!
ISTO KO NEKAD... Čavara, Čović i Dodik određuju ko je dobar a ko nije od Bošnjaka. Neka je na čast Lagumdžiji šta je uradio od Bosne i Hercegovine. Zbog svoje bezobzirnosti i kompleksa poveo je Bošnjake u raskol. Kako se Boga ne bojite bando jedna. Prodali ste se Fahri i Dodiku. Prodali ste se onima koji su vas do juče pljuvali i ismijavali. Sad vas ne pljuju jer su vidjeli šansu kako da vas unište iznutra. Ne postoji Bošnjak u BiH koga AVAZ nije prozvao kriminalcem. Zlatko ponajviše. Kako vas nije stid vi komentatori AVAZOVI. Zar može neko normalan toliko mrziti Bosnu i Bošnjake koliko vi mrzite. Koliko to košta?
za pocetak, onaj ljudski otpad od masara i us.ta.sa, potjerati u mp3 ! Lojavci, kurtoni istroseni, a koga sad predstavljate ?
Bolje vrijeme dolazi, promjene dolaze, lopovi odlaze :)