Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Bošnjaci, nažalost, ne vide kako nam se ponovo raspada BIH. Iz RS-a Dodik u FBIH Čović i njegovi istomišljenici ... Mućnite tim glavama, da vam ne služe samo za šišanje. Samo u Sarajevu pričamo priče o multietičnosti, dok nam napadaju legitimne predstavnike i lidere Bošnjaka, mi im plješćemo. Otiđite u Široki ili Banja Luku, pa da vidite kako oni razmišljaju. Život u iluziji mora prestati.
@AmiraResic I raspada se, i treba da se raspade!
@AmiraResic A u Sarajevu nijednog SRbina dekana, nijednog Hrvata dekana ... Nijednog direktora javnih poduzeća Hrvata ... Toliko o multietničnosti
Nije se javljao kada je ALUMIJ iz Mostara PROPADAO !!! Ni RIJEČI !!! Ali voli da se javlja kada se dijele FOTELJE !!!
Zar niste vi istomisljenici Dodika?More mars...
Necete gradjansku koja SVE ljude tretira jednako? OK... Hocete nacionalnu, pa da dobijete fotelja i teritorije koliko vas ima? A, necete ni to? Pa, sta koji krasni hocete?!
Hoćete li se ikad opametiti Bošnjaci? Upravo nam rasturaju državu, a vi se kao neka FGR kunete u jedinstvo i jednakost naroda. Bakir je usamljen u borbi. Iz RS-a i Širokog ide rafalna paljba. Je li vam jednakost to da Lukavica radi u KS i Pale, a pare troše da Dodiku budžet pune? Na većini rukovodećih pozicija Srbi i Hrvati, a u RS i Širokom Muslimana za lijeka naći ne možeš a kamo li da je on nekome šef. Ćorava smo mi bagra, gluha a i GLUPA. NAŽALOST!
To je politika ovih iz RS-a, optužite Bakira i Muslimane, pa posrbi sve institucije. A ovi bekani iz FBIH umjesto da se drže skupa, oni vam još vjetar u leđa daju. Jad i čemer! Ovo je bukvalno borba za opstanak BIH, a mi i dalje slijepi kao 90-tih!
Fuj i jedan i drugi. Za direktora FUP'a bitno vam kojeg je etnicititeta covjek? Fuj nacisti.
Pa jel on ovo stvarno misli ili se zaj.....
Jos malo pa svaki hrvat ministar
Priprema se nešto ...vojna aktivnost..
Nek ga Dodik imenuje. Prijatelji ste
Boga ti ne rise, Bakir i SDA vam kladionice proglasila pazi sad ovo BOSNJACKI NACIONALNI INTERES i Galijasevic podnosi apelaciju ? pa koga vi vise zah*** a IZ da ublazi neko kao sapstenje protiv kladionica. Samo u pare vi vjerujete.
Marinko,jel mora bit Hrvat sa certifikatom od Hdz-a ili mogu i ostali katolici?
Daj ba izbacite više konkurs za FUP šta se igrate više miša i mačke!!!
Dokle će evropa i medjunarodna zajednica tolerisati ovaj velikodrzavni fazizam kada se zna da to nikom nije uspjelo da iskorijeni jedan narod i naciju pa 30godina ovog zla iz hrvatske i srbije unistava citave porodice
sa 15% prisutnih katolika u BiH..kako bas ta pozicija? Sipa, granicna nije u bosnjackim rukama, jos bi eto trebao i FUP