Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čavara, hajde ti budi mangup sada pa spasi POSTBANK BH , i kao vlada fbih buduca vratite je BH POSTI jer su radnici posta,telecoma i banke ogroman licni novac dali za dokapitalizaciju a agencija za bankarstvo fbih u likvidacioni postupak pa jos malo i mozda stecaj radi stranih interesa i lobija.
Cesto su predstavnici drzavnog kapitala u tim firmama kocnicari razvoja,dokazano vise puta.Samo privatni novac je garant ozbiljnosti,rada i uspjeha.Zasto se bunimo ako pojedine firme propadaju a njihovi troskovi i rupe se popunjavaju novcima poreznih obveznika?Ja ne zelim da se od mog novca krpe rupe decenijama a napretka nema.
Ma ima li taj aluminij više ikako osnove za opstanak?Visoka cijena struje,mala potražnja na sv.trzistu,već ugaseno 20 %-tak procenata čelija,nekakav gubitak od 220 miliona KM,teško će to ko kupiti. FDM je ugašena zbog 6 miliona KM?
I tebe i vladu na goli otok.
Pa Čavara ne oteži sa uspostavom vlade F BiH, okani se dodika i njegovih prohtjeva
Ako je vlast nesposobna voditi firmu, onda je nesposobna voditi i drzavu
krmeća glava nermin niksic i njegova banda sa kojom je haračio federaciom protekle 4 godine hoce sad da prodaju jer znaju da su to za vrijeme svog mandata pokusali da bi ih raja zapalila u foteljama. ovaj ujo dobro zbori
oooo, prodaju su i zadnje zalihe... fali para, fali.... treba nahraniti SDA administraciju i službenike.... još para godina i kolaps...
Precjednik je legitimni predstavnik naroda koje predstavlja i oni se ne zene i udaju sa drugim vjerama, ne idu u kafice gdje pr drugih vjera sjede... Oni ne priznaju mjesovite brakove (Borjana) Oni su demokrate! Legitimni i pravi. JEdini! Nedj na mis..!
...Ove kompanije su bile BiH... i ako ih ne podignu na noge, prodaju ih... mogu i drzavi napisati cijenu... pa neka nas Tazanija ili Albanija kupe! Mozda bude bolje!
reci im marinko. To je novih 5000 ljudi na ulici.
energoinvest može samo budala da kupi.... firma propala ko žeton
O cemu ti??? Energoinvest vec 5 godina posluje POZITIVNO, ima 300.000.000 KM godisnjih prihoda i u prosjeku 600.000 KM dobiti!
AKO NEKO ZNA GDJE JE PREKIDAČ ZA SMAK SVIJETA NEKA GA BOGATI UPALI ILI MENI JAVI DA JA IDEM. OVO JE POSTALO NEIZDRŽIVO.
SAD ĆE DEMONSTRATIVNO PODNIIJETI OSTAVKU NA MJESTO PREDSJEDNIKA FBiH (INAČE FUNKCIJE KOJA NAKON ODABIRA MANDATARA PRESTAJE POSTOJATI U POLITIČKOM ŽIVOTU FBiH. SAD ĆE NAS ČAVARA SVAKO MALO ZASIPATI GLUPOSTIMA NE BI LI MU SE SLIKA ŠTO ČEŠĆE POJAVLJIVALA U MEDIJIMA. AKO NEKO ZNA GDJE JE PREKIDAČ ZA SMAK SVIJETA NEKA GA BOGATI UPALI ILI MENI JAVI DA JA IDEM. OVO JE POSTALO NEIZDRŽIVO.
E MOJ nojapa, jesi li kad čuo za fidovu sklopku, samo što pokušaš ona izbaci. hahaha