Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi te bolan Marinko ko da si iz Kandahara😂
Pojede ih sto su sve pokusali da ne bude BiH a svi prolaze a BiH ostaje i tako vijekovima.. ne treba se zamarati sa ovakvima..
Hahaha, suti I gori nego iz Kandahara... BANGLADES
Imaš li argumente za tu tvrdnju smradu ujkaški.
Upravo si sam argumentirao.
...tanaja,a katolibanska HRHB ti nije mrska,piz.a ti materina .
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne mogu da shvatim, od toliko normalnih politicara, ko izabra ovog caparu za predsjednika Federacije Bosne i Hercegovine? Bas gledam, covjek je toliko negativan, ne radi nista za progres ove drzave, samo razmislja kako da stvari pokvari sto moze vise. Da bog sacuva. Ovo nema na zemaljskoj kugli, ovoliko djubradi politicara, koji ne vole svoju zemlju. Da vas je sramota.
Yebo ti svjetonazor materrr ista kopija kao hdz hrvatska.
Samo vi nemojte pričat o Europi a radite sve kontra. Rušite državu, korupcija na 100%, privatizirate firme, je*ete narod rođendanima, podržavate UZP, negatore genocida, milijune kradete od države i onda neka ugroženost. Pa počeli ste lovu tražit i od zakonski zaposlenih ljudi...
Opisa ti sva 3 brata
Eto neka si ti za Evropski put, pa jablane u Evropi ne slave ratne zločince
Ne zna se ko je veci dzabalebaros
Majorizirani drze kasu drzave vec 25 godina, kontrolisu najvece novcane tokove, ne dozvoljavaju oporezivanje kladionica, dok placamo PDV na lijekove, kruh, mlijeko, itd. Postavlja se pitanje kome je bolje u ovakvoj situaciji. Takodje, ne odgovara im pretjerano ni ulazak u EU, jer ovako imaju osjecaj superiornosti zbog EU putovnica. Ovo je tacno i znam da ce biti dosta dislike, ali to su fakti.
Bitan je kao gace u pornicu 😂
Ovaj ko neki bitan politicar
Rece marinko i osta ziv🤣🤣🤣
MA ČAVARA TI JE POLITIČAR U RANGU MJESNE ZAJEDNICE!!! GLUP !!! RUŽAN !!! I PAPAK!!!!
Cavara govno ruzno i majka te se stidi kakvo smece je izbacila iz sebe.
Cuj ivoga Evropejca iz Busovaće🗣🗣🗣
to upravo treba da kaže svome stranačkom šefu, Draganu Čoviću!
Ublehaši obojica.