Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čavaru za upravnika zoološkog vrta!
pa već i jest
ne vidi čemu vodi insistiranje da direktor Porezne uprave bude Šerif Isović” Čavara kaže da “nije niko protiv toga da direktor bude Isović samo da se procedura, koja je propisana, provede sukladno zakonu”. U prevodu na bosanski : zaboli nas što sda lopov uzima 10 + milja mjesečno po raznim osnovama ako ne bude dirao kladionice nemamo ništa protiv ...
Rece to sef
Ko vam od Bosnjaka ptpise 3 entite ili bilo sto sto tome vodi ja cu ga licno odlezati !"!!!
Svima je jasno da Vladu i parlament koce HDZ i SBB !!!!
Izborna godina pa ne cudi ovakvo ponasanje
Ono kaže "ne gledajući ko je šef"!?!? Bog s njime, ne zna što petlja...
Predsjednice zasto stitie krimilan kladionicarski tezak milijardu maraka ? JAVNA JE TAJNA DA BINGO IGRE U KLADINICAMA SE NE PRIKAZU kroz promet i te pare yavrse van Bosne. Ukinuti kladionice jer otrovase ono malo ljudi sto je u Bosni.
Nego sta nego vam je vazno da to ne buse isovic jer on jedva ceka da krene cesljati JP inkladionice
Nije ovaj za mjesne zajednice ni kucnog savjeta..Kloc
nema gore mrake od vas ...
Ovi hdzeovci stvarno nisu normalni,smorise pricajuci o kompromisu i dogovoru a svoje stavove betonirali armiranim betonom,pa sta misle da ce im neko popustiti...
Isović sredio aranžama AL Shidiju pa za direkora Porezne uprave !! Vidi današnji AVaz a i SBB je dio koalicije. DOkad će građani BiH biti u BIH građani druogag reda ?