Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Care moj u Hrvatskoj ti bi bio možda neki ćato, skretničar, ali et U Bosni ti dadoše tu titulu da si predsjednik nečega. Ko Bosna ništa ne valja i nikako je ne volimo, šta će nam.
eto upravo zbog tog se nikad RS i HB neće odvoji samo maltretiraju bošnjake..jer u svojoj matici bi bili pisari...bravo zijan
pa zijan, onda skupi svu svoju obitelj i pravac ivanic grad
Marinko Čavara je dočekao ratnog zločinca i grlio se sa njim.
Za vas balijace je svatko zlocinac koje branio svoje, samo ste vi dobri djava vas odnio
Marinkooooo, ima li srnetine kod čače?
zivko hdz- u otkrIo masu mogucnosti koja ima ta funkcija..sada neka je konzumiraju..nije boki znala
E, moj Marinko. Kad si bio mali morali su ti vezati biftek oko struka da se cuko igra s tobom.
Opet bi Bošnje platinaste kašike. Nema, imate zlatne. Tako vam je Alija obećao.
ti si obični "arina koji će za svog mandata pokrasti što više može i uhljebiti što više svoje familije i pajtaša kao što su i oni prije tebe a i oni šti će poslije tebe doći da nas jašu.
DOK POSTOJI DINO KONAKOVIĆ U NAZOVI POLITICI OMRAŽENIJEG OD NJEGA NEĆE BITI PA PREMA TOME MIRNO SPAVAJ.
a šta da rečem marinko jadan dobro je tebi što sam ja gladan ne daj ti bže da sam ja sit nama bi kreno okolo bit čim bi se ikolko najesti stigo bi se karajlić ko mamen digo a žene nejmam, nit kake trebe i koga čovjek onda da - gonja bolje gladovat, šutit i kvit ne znaš ti nevolje kada si sit kakvim se mukama bogati pate meni je lijepo i glanom bate
Šta hoćete? Vi imate svoje zlatne kašike.
ko on sad nesto ma nab.... te na koljeno
Nesto mi je Cavara mrk...!!!??? nesto vuce na tamnopute, da nije..? Trebo bi da lici na Borisa Bekera ,a on mi nekako plaho puno lici na Hasan Turkuoglu iz Izmira, ma pljunuti brat Turcin !!! vid' mu face, glaj sviju ti !!! original 100% Turkoglu !!!
Kuku BIH sa takvim presednikom a i drugi su slicni...
Sve dok poštuje ustav i radi po zakonu meni je sve jedno da li dužnost predsjedinka FBiH obavlja Marinko ili Mujo ili Jovan. No kako se Čavara kune u ustav treba pratiti da li će raditi sve po ustavu i po zakonu i njega kao i svakog dužnosnika treba momentalno smijeniti ako prekrši ustav i zakone. Ovoj zemlji treba vladavina prava a ne stranaka i pojedinaca. Da li ga ko voli ili ne voli nije ni bitno. On je na dužnost izabran i niko ne mora da ga poštuje ali mora poštovati instituciju koju on predstavlja. Sve ostalo je .išanje uz vjetar.
faca iz hercegovačkih vinograda...ima li žilavke?
Meni je ovo u redu, jer sad bi ovi što odlaze da nas zakopaju do kraja. A kakav će bití marinko, vidjet čemo!!! Mada čim njega nikšić ruži, mora biti dobar.
Joffrey Baratheon: I am the king! I will punish you! Tywin Lannister: Any man who must say, "I am the king" is no true king.