Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to smradu da se nisi iznenadio kad ste skupa sa četnicima dogovarali sve moguće i nemoguće blokade Bosne i normalnog funkcionisanja. Čekaj samo, bićeš ti smradu agresorski još više iznenađen kad vidiš da ste ti i agresorska politika koju vodi zagrebačka filijala HDZ-a u Bosni izgubili!
@Mirso.B, ako ce ti biti lakse popus' cigaru.
@igrakolokodkomsije i ti kitu
Čavara, tvoj se šef ugleda na sve što Dodik radi. Na sve do odcepljenja. Šta je sada sporno, asimetrija se pretvara u simetriju i time temelji BiH postaju, sigurniji - temeljitiji. Nemože dva Doma sa istovjetnim ovlastima. Dom naroda je zato da se zaštite prava naroda. Parlamentarni je za donošenje vitalnih i zakoskih odluka, sve do izbora takvih kao ti na čelo Federacije. I to vam je malo? Halo, zemlja je zvala 25 godina Mars - sada zove ZEMLJU!
Ovi uredno implementiraju nase pare u svoj djep.Dokle
Čavara , nemoj da si iznenađen , jer vi niste ništa učinili ( naprotiv) , da se taj , kako ti ironično spominješ " uzor uređenje u RS" , stvarno i promeni... Ako zaista tako misliš , zašto onda vaš predlog Izb.zakona ne podrazumeva i RS , a ne samo FBiH... Dakle , na ovome se zorno vidi vaša ( cro) dvoličnost u BiH... Prvo se stožernik dogovorio sa ronhillom o ne diranju u rs , a onda u FBiH želite vlastitu izbornu teritoriju...NO POSARAN !
UZP
Braćo Bošnjaci mora se priznati da vam je Marinko dobro spustio
Izborni zakon će se nekome obit o glavu
U sarajevskim glavama zapadna Hercegovina izgleda ne pripada bih. Nekako njima potajno to najviše odgovara
Iznenaden sam i ja bio kad je doticni postao predsjednik federacije
Cavara ja sam iznenadjen sto si ti jos uvijek na toj poziciji, ceka te kamenjar i Tranisnistrija relacija Livno-Capljina poslije izbora, pa tu palamudite o majorizaciji.
Cavara, pa zar vi niste za bas takav, treci entitet?
Posle izbora te sigurno vise necemo gledati monstrumu od covjeka.
Na strani gradjanskih stranaka i SDA stoji Evropa i USA, na strani HDZ nacionalisticka Hrvatska, Srbija i Rusija. Pametnom je dosta
Čavara, šupljator. Nikom to nije uzor, samo treba ujednačiti ovlasti entitetskih parlamentarnih domova. Uzor je to tvom šefu, Don Čoviću.
@ADLER, Hrvati su konstitutivni,uzivajte zajedno.
-- Čavara: Iznenađen sam da je bošnjačkim strankama uzor uređenje u RS-u Jer nema Hrvata ? HAhahhahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahaahahhaha. Još sam više iznenađen da HDZu to ne smeta u Srpskoj. Čak šta više ZJEDNO NASTUPAJU NA IZBORIMA i bez izbornog zakona :))
Samo ludom i ne pismenom moze genocidna tvorevina biti primjer u necem pozitivnom.Sad kontaj kakav je mentalitet kod njih