Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaah ma svaka vam cast ,kupite i jahte i pokoju vilu na Sejselima...imaju porezni obaveznici odakle platiti .
KURVINI SINOVI što bi reko veliki srbski pjesnik đoni šaulić
@shahzudin, OVA DRŽAVA NE ZASLUŽUJE DA NESTANE! OVA DRŽAVA ZASLUŽUJE PROMJENU VLASI! NAROD DRŽAVU MORA SPAŠAVATI OD OVIH NEZASITIH MEGALOMANA KOJI JE RUŠE I PODRIVAJU. PAZI, DRŽAVU ČINI NAROD, A NE ONI! TAČNO JE DA IM JE NAROD DAO SVOJE POVJERENJE KOJE SU ONI IZNEVJERILI. SADA NAROD TREBA ZBOG NJIHOVOG LAŽNOG PREDSTAVLJANJA DA STUPI NA SCENU I SKLONI IH. ALI, NAROD JE SUVIŠE ULJULJKAN DA TO UČINI! UHLJUPE TREBA DOZVATI PAMETI KOJA ĆE RADITI ZA NAS!
A u Zenici hladni radijatori
tri maskote
Ima se, moze se. Sta fali, narod im omogucio.
Cavara do juce nije inao ni svoje biciklo , a vidi ga sad ko dzejms bond jbte hljeb.. Naguzi se narode nisi bolje ni zasluzio kad ovim smradovima das glas
Milan Dunović nema namjeu da kupi auto ( državni)! Neko i negdje laže.
...i kredit izduži,kol'ko možeš ti se pruži!
Fujjjjj
Samo trpaj, ne vadi!
Kukanje je vrlina bosanska
Bošnjacu, Hrvati i Srbi ne dajte da manipulišu sa vama i da afirmišu mržnju u vama jer mržnja je put u propast! Svakom njegova vjera, takmičite se u činjenju dobrih djela!
Za koga je Reformska agenda !!! "Fiskalna konsolidacija će biti provedena smanjivanjem javne potrošnje" !!! A oni troše ko da je sutra SUDNJI DAN !!!
mater im hebem vadili ih vatrogasci iz ovih automobila.
Samo ga lomi bejbe
Jedini nacin za spas BiH je da se raspadne. Niti jedan narod nije za ovo isao u rat.Zao mi je svakog covjeka koji je zbog ovih lopina zivot izgubio. BiH je dokaz da rat nije rijesenje nego nacin da se pojedini obogate.
@adminoje*ac s obzirom na tvoj veoma kulturni odgovor ja cu ti kulturno odgovoriti raspadom BiH rijest cemo se bespotrebnih troskova sto ce imati za rezultat vise novca za nas koji ostanemo. BiH nema nikakvu buducnost sa ovim "vodstvom" veleizdajnika.
DaBogda dozivjeli tesku saobracajku i ostali bogalji do kraja zivota cim sjeli u ta auta. Majku im nesposobnu. Najlakse je u drzavni dzep gurnuti ruku
Neka mašala, svaki dan nam dokazuju kakve smo mi ovce... Šuti sirotinjo, trpi mater ti...