Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem u niksicu, veci su problem duplo ublehe poput magazinovica, cengica i masica.
Cuj nije problem u predsjedniku stranke. Misevi kolo vode dok on razvija privatni biznis sa lopinom Grabljivicom
Ne rise, te ti price sigurno prica rodjobradji gremlin dok mu pussis jaja
Ta neće valjda ovaj Ćavar biti novi predsjednik SDP-a? Ćovjek u ratu bio u Beogradu i završavao tamo neke vojne akademije. Pa užas. Svetozar Pudarić je okej. On je naš, odavde, ovdje bio u ratu, čovjek koji je Bosanac i Hercegovac. Ali ko ovog Mladena Ćavara podržava za predsjednika SDP-a BiH?
@politika.je Taj je trobojku nosao na kapi do decembra 1992 dok nisu četnici poklali što god su mogli u podrinju pod tom istom trobojkom. Ali nije on jedini. Ima još takvih kadrova kojima je bilo preče stručno usavršavanje i školovanje (tj. diploma) po beogradskim vojnim akademijama od pokušaja odbrane nejači po Bosni. Takvi sad visoko kotiraju i u nekim novim strankama.
@politika.je Čovjek je sa "tvrdim č". Ali ovaj je ko "čovjek" nula, kvaran i ljigav, pa može i sa "ć".
A što si mudar, to ono makni se da ja sjednem.Sam sebe promovišeš a to je najgora odlika ljudi. Svejedno mi svakako ali valjda kandidat treba imati neke ostvarene ideje i planove i primjetan angažman, nije valjda dovoljna samopreporuka.
Zaboravili ste Draška Aćimovića prvog podpredsjednika SDP-a zar se džaba odrekao ampasadora BiH u Belgiji po dogovoru Dodo -Lagum-Nikšič kad je prošle godine privatno šao kod Dodika na kafu a Lagum sa Dodom i danas imaju zajedničku firmu u B.Luci za štanpanje državnih dokumenata(Pasoša,Lične ,Gl.listići itd.
Ja nisam Bosnjak, ali se na ove sto su rat proveli po Srbiji pa ovdje drze predavanja i uzimaju sve moguce funkcije, osipam. Mnogi od njih uzimaju i "hrvatska radna mjesta" u organima drzavne uprave. A mi odavde, ne mozemo za kruha zaraditi, a skolovani smo i ljudi smo, prije svega.
@Mirsoamerikanac Ama nek' kotira gdje hoce. Ali da se neko ko je rat proveo u Beogradu kandidira za predsjednika Socijaldemokratske partije BiH, to je nerealno, iracionalno, van pameti.
Ma kako god. Budala svakako nece proci.
Niksic je vala covjek na mjestu u odnosu na vecinu nasih politicara. I Sveto Pudaric je ok. Medju ovim kandidatima na danasnjem vaktu, ipak je Niksic onaj koji se moze nositi i iznijeti ljevicu na pravi put. A jaka ljevica znaci jaka BiH.
Jedini koji od ova 4 kandidata može preuzeti odgovornost za Predsjednika SDP-a BiH je Svetozar Pudarić. Iskreni patriota, Bosanac i pošten čovjek. SDA je bila protiv Pudarića borca Armije BiH a dala glas onom Dodikovom Puzigaći da bude zamjenik Doma naroda Federacije, i sa tim se vidi koliko je ovaj čovjek veliki patriota naspram onih ljiga iz SDA. Samo Sveta za predsjednika SDPa
@oblutak123 Na čemu si ti jarane.
Koga ovaj poziva na odgovornost? Neka ide tamo gdje je bio u ratu, u Beograd, pa nek' poziva na odgovornost!
Čavar dok si ti ponosno nosio trobojku pod kojom su četalji etnički čistili BiH, Edin Delić je nosio uniformu Armije RBiH. Zar stvarno misliš da imaš prednost u odnosu na Delića? I da ti takav trebaš predvoditi socijaldemokratiju u BiH? Čuj od 1992 do 1997 bio u Beogradu? Pa kad bi ti izašao na izbore ne bi dobio ni 200 glasova.
Ne laprdaj celo.
Šta te boli patka Nermine, uvijek možeš honorarno kositi po komšiluku....
Odlazi Nermine !!!