Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagdzija napravio selfie u Pitocarima Jadno o.O
Neka je vjecni rahmet Sehidima iz Srebrenice El-Fatiha
Nije novi, uvijek se koristio :)
Bošnjački član Kolegijuma direktora Instituta za nestala lica BiH Amor Mašović u julu 2007. godine povjerio se Haškom tužilaštvu da ne posjeduje informacije o uzroku smrti nijednog od 4.415 do tada identifikovanih srebreničkih Bošnjaka koji su kao žrtve navodnog genocida sahranjeni u Memorijalnom centru u Potočarima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E žao nam je. Imamo samo takve.
treba nastaviti dalje, graditi dobre komšijske odnose, gledati naprijed... ali ko zaboravi na ovo sto se desilo, zaslužio je da mu se ponovi. a mi smo zaboravili, vecina. sad da dodje zena jednog od najvecih zlotvora ovog rata i direktna ucesnica... napunila bi koševo. eto ti nas. jeebo ti nas.
Oni nek grade sad, mi smo ih bili izgradili te "komsijske odnose" i obilo nam se od glavu, e nece vise moci !
Oni nek grade sad, mi smo ih bili izgradili te "komsijske odnose" i obilo nam se od glavu, e nece vise moci !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NEK VAM JE VJECNI RAHMET ! NE ZABORAVITI, PAMTI, OPOMINJI ! EL FATIH !
ALLAH JE JEDAN UTOČIŠTE SVAKOM NIJE RODIO I NIJE ROĐEN I NIKO MU NIJE RAVAN