Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je ova zabradjenost zastita od sunca ili novi bosanski modni stil?
Jel zna neko jel udata gospodža Hajra ?
Ove majke koje se oblace ko Arapkinje i zovu zrtve genocida "sehidima" su kompletno izgubile respekt. Sehidi su ljudi koji umru za vijeru a ne za svoju drzavu. Neznam sta hoce od Bosne sto se neobrate teroristi Aliji Izetbegovicu i njegovim teroristikim saradnicima. Islam nije vijera nego Muhamedov Kult sa prestolnicom u Saudijskoj Arabiji. Trebale su da glasaju pametnije a ne po KULT liniji.
Kakav si ti samo bolesnik obrati se ti psihijatru nek ti malo pomogne brkaš babe i žabe udarila ti je vrelina u glavu
Jel i Munira svama ili je negdje na odmoru trosi pare silne koje je zaradila na osnovu udruzenja.
za ovako nesto ni rijec tuga nije dovoljno tuzna. nijedna majka ne bi trebala dozivjeti da ukopa svoje dijete. zelim mnogo sabura svima koji su izgubili svoje voljene.
@dis3 ... mislim da je to tesko zamisliti.
Sabur je riejc OKUPATORA BOSNE - TURAKA koji su nam donijeli KULT - Islam u Bosnu i urgirali i sponzorirali Dzihad.
kako to ?
@UnglaublicheFakten mrš
@UnglaublicheFakten haj nesto novo izmisli...............mali prdesu