Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh iz intervjua Senada Hadzifejzovica i djece zrtve ''Korone" moze se zakljuciti sa sigurnoscu jedna od ove dvije stvari, il da Klix sluzi stranim interesima da siri strah i dezinformacije ili da testovi na koronu nisu pouzdani, obzirom da djeca u intervju tvrde da su dobili poziv iz doma zdravlja Ilidza i da im je majka bila negativna, a onda su od klixa saznali da im je majka pozitivna na coronu. Slicno tvrdi i njemacki doktor https://www.instagram.com/tv/B-NxIb5lyIu/?igshid=qme0s6f8wvk7
@lebron90 zabarikadirali narod po soliterima a vamo se siri ko s poslom.. Treba ko svecka, nema zabrana.. Drzite razmak, maske obavezne.. Pa ko fasuje, nek se lijeci
Care, mainstream mediji se zovu mainstream mediji jer im je dozvoljeno da budu mainstream mediji, ko razumije i shvatit ce sta hocu da kazem.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zarazena u Domu zdravlja ode ovo u tačku.U Tuzli zarazena u bolnici najgori scenario.
Brz oporavak casnoj sestri i svim ostalim zarazenim. Daj Boze da ne bude vise slucajeva zaraze
Pitanje svih pitanja je u koji grad smjestiti ovaj slucaj ???? Ljubuski ili Citluk ???
izglleda da ipak nije toliko časna ahahah
Sreća Međugorije je blizu.
aime meni gospe moja...
ljudi treba Vicku pitat kakva nas buducnost ceka I kakve su poruke!
Razlog ovolikog sirenja je neozbiljnost i sto nece da testiraju. Kada ne testiraju i neznaju ko je bolestan a ko zdrav. Ali vkast je polupismena pa i nezna. A gdje je Bake.
ja ne smijem zucnut mene ce banovat za misljenje!
Rastojanje i maska ali imamo problem sa trzisnim lobijima koji se boji da ce izgubiti profit ako se bude to moralo nositi po prodavnicama i apotekama.
Odakle je njoj uslo ??
Mene ne sekira korona.. Mene zivciraju nasi nesposobni doktori
Orgamizacija nuoa bodova.. Nike to sto vama fali opreme.. Nego sto ste smotani.. A jos se onda nadju oni koji na ovom zaradjuju... Ko onaj dousnik za klix, sto im javlja broj zarazenih
@yuppiie doktor je kod nas znaci nosit bijelo odiijdlo, i pisat antibkotike na recept.. Za to se 5 godina skoluju
Nema ba od ovog nista..
Pa na onoj listi gradova sa zarazenim nema ljubuskog? ljudi, vidite da ako sumljate da ste bolesni, ako odete u bolnicu da se testirate, ako i niste bili pozitivni, u bolnici će te postati. Serem sa na zdravstveni sistem. U danskoj sestre nemaju ni rukavice nemaju ni sredstva za dezinfekaciju, ne testiraju ih ako nemaju velike simptome. Već ih ima preko 30 sestara zaraženih. Nešto ovde ne štima. Ove bolnice više ubijaju nego sto pomažu.
@gooUser1585088767 sumnjas, ne sumljas
Jel od zada
Ode sve u helać
Časne ali strasne