Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Mirsad PA NAJVISE JE DO DANAS NIKOLA SPIRIC POTROSIO OD DRZAVNIH PARA za lobiranje genocidne tvorevine i genocidasa srba, SPIRIC je prije DVIJE GODINE dakodje VODIO CIJELU FAMILIJU i njegove genocidase srbe U SANGAJ od drzavnih para, HOTELE imj je platio ko i avionske karte i sve ostale privilegije, HAJD SAD MALO O TOME ! Podrska PREDSJEDNIKU BUDiMIRU !
situacija bi bila potpuno drugachija u BIH da Zivko nije otishao u Koreju. Ovim putovanjem je promjenio buduchnost BIH zauvijek. Britanac, ne rise, majke ti.
sa budimirom ili bez njega isto sranje jer su svi politicari isti nijedan nije posten i doci ce drugi jos gori kao covic ili ljubic .jadna je bosna sa ovim partijama
fakin, odvuk'o svoju guzičurinu, on je SDA član !
Cuj Britanski ambasador raozcara sto je Predsjednik Federacije na sluzbenom putu? Pa je li vam sada jasno ko upravlja ovom zemljom bijedo? U normalnim zemljama strani ambasador bi za dva dana morao da napusti zemlju u kojoj sluzbuje nakon ovakve izjave.....To je direktno mijessanje u unurasnje poslove zemlje, nediplomatski do krajnjih granica i u osnovi uvredljivo za instituciju Predsjednika (nije rijec o imenu vec o instituciiji)....Fuj bas mi se zgadilo sta su uradili od ove zemlje......
Svi? Ne, nisu svi, samo čet.nici i vi njihovi puši.k.urci
Mr. Ambassador, you are such a slimy hypocrite - you have installed a Communist and a narko-criminal, pushed Budimir away and now it's his fault he's not here? YES to Independent Scotland, the sooner the better!
Tako je lagumfasist. Sve smo preuzeli i jos cemo da preuzimamo, cak i tvoje dupe.
Najedite se gofana i Budimiru i Bosnjacima, PJENITE genocidasi srbi, izdajice BIH-e i saveznici neprijatelja suverene drzave BIH-e ! PODRSKA PREDSJEDNIKU BUDIMIRU ! PUKNITE GENOCIDASI SRBI i LAGUMDZIJA i COVIC KO I DODIK ! Sta mislite da ce te IMATI sve u vasim dikatorskim krvavim rukama troprstaskih srba vampira ? Lagumdzija, Dodik i Covic su stavili sve drzavne institucije, pravosudje, tuzilastvo i policiju POD NJIHOVU POLITICKU KONTROLU ! IZBACILI SVE PRAVE Bosnjake iz svih GLAVNIH strategijskih pozicija tako da Bosnjaci NEMAJU VISE GLASA O NAJVAZNIJIM ODLUKAMA ! Sve STO NJIH TROJICA NE MOGU KONTROLISATI BJESNE KO SRPSKE KRVAVE HIJENE ! Lagumdzija, dodik i covic su DANASNJI SIMBOL SRBO DIKTATURE, DiSIKRIMINATORA i SEGREGATORA u APARTHEJDU protiv Bosnjaka, Bosnjak je NESTAO IZ SVIH DRZAVNIH INSTITUCIJA, MEDJUNARODNIH ORGANIZACIJA, NEVLADNIH ORGANIZACIJA, PRAVOSUDJA, TUZILASTVA, POLICIJE itd ! Lagumdzija = STALJIN, GOBBELS , H.ITLER C.OSIC i KARADZIC !
ovo budimirovo ponasenje se vraca kao bumerang sdp-u..pa zar smo zaboravili otkud on uopste tu? zar prvobitno i prvenstveno sdp (a naravno i ostatak platformaskih stranaka) nije htio da iskljuci hdz-ove pa ukljucise u koaliciju hsp i eto im ga sad
BAKIR IZETBEGOVIĆ ZAJEDNO SA SVOJIM BABOM ALIJOM POSJETIO DOBRICU ĆOSIĆA JOŠ 1984 GODINE SDA DEMOKRATIJA
Rjesenje krize je: -pritisak medjunarodne zajednice na Budimira da uzme mandat Niksicu i obori Vladu -pritisak na SDP , SBB i HDZ da stvore Vladu nacionalnoga jedinstva -izbor nove Vlade
Da covjek ne povjeruje, koji je ludjak ovaj Budimir ???? Da ga hoce neko prebiti u Juznoj Korejji, kako puste srece...
@ sanela, tj ANA ili DUSANKA, TATJANA ILI ALEKSANDRA, LAGUMDZIJA JE SA DODIKOM I COVICEM najveci i glavni krivac SVIH POLITICKIH KRIZA, vec skoro GODINU DANA, znaci cutite tuke jedne srpske genocidasice s tri krvava prsta !
Ma boli Budimira briga, on se ispario, a vi se koprcajte eeeee