Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FIS-u svaka čast što je ovo objavio, mnogi drugi bi zataškali.
Ja sam ove zdjelica i tanjirice kupila u TC MERCATOR u Sarajevu prije godinu dana za svoju djevojcicu od 1.5 god.? Ima li iko da mi kaze da li i taj kontigent spada u stetnu?
Ja bila ljetos u Italiji I tamo sve kineske radnje , vrlo malo ostalih Nemojte dzaba ici u Italiju po garderobu
Propaganda protiv Kine. Sve vece americke kompanije su izmjestile proizvodnju u Kinu, tako da je...
ako je vec ova vijest na stranici,mislim da bi bio red da i slika istih proizvoda bude tu !!! Krajnje neprofesionalno ,do duse kao i obicno od vas !!!
jeste, prije 500 godina su Turci handrili vlahadiju pa se izrodili genetski mutirani covjekoliki degenerici kao sto si ti i tvoj jadni kvazinarod pod kodnim imenom cp6n
samo case i zdjele, pa sta je toga FIS uvalio glupanima, onda kasnije padaju ko muhe od raznih bolesti. Ne krivim FiS nego narod glup. A sta je sa kasikama, nozevima, viljuskama, sve samo teski metali, i svaki dan se unose razni teski metali u organizam. kineska roba je svugdje u svijetu, pa sto mi bi bili izuzetak
pera gladni nabijem ga na k.ura.c!!!crkni sotono gladna,malo ti bilo pa i narod trujes!mrs u kinu i tamo se truj sa svojim zutim haverima,seljacino!!
Pa kod nas nema ništa drugo se mMEJD IN ČAJNA O BRAJN!
........kod nas je sve otrovno puno metala opasnih po zdravlje
Zar kod nas ima ista da nije iz Kine??
Problem je sto nije samo u FIS-u kineska roba,ima je svugdje
oprez...jos je gori otrov dosao iz Turske...prije vise od 500 godina...oprez...
ja ovdje vidim da se spominje Holandija a jok Kina
Ne kupuj u FIS-u!