Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Ima nešto u toj zemlji što vam uđe u krv\" - Droga????
Da zakljucim: Sarajevo je bilo u dvostrukoj opsadi od bandi nacionista, kriminalaca i robijasa. Svi su radili zajedno jer tako su samo mogli opstati, a narod je platio cijenu. U svemu tome nije bilo ni mrve patriotizma.
Sta kazati o ovome? Sramotno i zalosno. Kanadjani su bili jedina vojna formacija UN nepristrasna i iskrena u svom izvjestavanju. Jesu li mogli sta vise uraditi na terenu? Sigurno jesu da nije bilo \"pomoci\" njihovih juznih susjeda.A ova Carol F_off je nalupala gluposti da boli glava. Cak je moj sin imao \"razgovor\" sa svojim profesorom u skoli koji je u kontekstu nastave pomenuo \"etnic clensing\" i kako ova emisija (trenutno 4 epizode radio reportaze idu na CBC) objasnjava to. Njegov odgovor je bio: \"if you really understand it, could you explain why my parents had to flee Sarajevo. They were born and lived in Sarajevo. And they are Serbs.\" Profesor je cutao. Kasnije mu je rekao:\" I am sorry, there must be the other side of the story\" . Jeste postoji druga strana: Ilidza i stradanja ljudi u tom dijelu grada, Hadzici i groblja po izbjeglickim kampovima i broj umrlih od raka, Kazani, privatni zatvori po Marin Dvoru, silovanja, pljacke imovine uglednih sarajlija.
zaljubila se carolina u bosansku cunu
ponašaj se dušo XD
Uđe ti nož u krv kad te zbodu
pa hajde odje.bi onda svakako nemas preca posla nego komentare ostavljati mrs
kad si nas tako fino zamolila evo sad cemo odjE.bat
kad si nas tako fino zabolila evo sad cemo odj.ebat
hajde odjE.bite vise od bosne molim vas vise
hajde odjE.bite vise od bosne bolim vas vise
Udje kajmak u krv...
Svako pasce se vraca na svoju bljuvotinu,tako se vracaju i ove svjetske pasjakinje Amanpur &company. u Sarajevo gdje su bljuvale od 92-95 god. p.s.-Bolje bi im bilo da ne dolaze i da mi ne gade Sarajevo
Svako pasce se vraca na svoju bljuvotinu,tako se vracaju i ove svjetske pasjakinje Amanpur &company. u Sarajevo gdje su bljuvale od 92-95 god.
ima ima, ako se drogirate los heroin ima da vam udje u krv
opet protiv nas srba - pa dokle vise !!! niko ne pise kako smo mi patili !!! mi smo pacenici, oni to ne razumiju !!!