Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav Hag, izrucite ga u Zenicu nek ga tamo "prime" i "spreme" da do kraja zivota pati, klosar fasisticki genocidni.
Emira! Mislim da jeste, jest jest, mislim ne mozes je zamjeniti, zena okrugla ko lopta :D!
Hahaha, brate, krenes odgovarati pred njom, kazes dvije recenice normalne, ona zaspi, onda se sprdas sa razredom, ona se u po frke probudi i kaze "nisi ti meni nesto to, evo ti cetvorka, a?" "profesorice ucio sam cijelu noc", "dobro evo ti petica". Hahaha! A cuj smrsala, svasta, trebo bi posjetiti nekad trecu radi reda, blizu mi je.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Svi koji podravaju mladica su genocidni...
Carla nabijem te na kurac!
E, Ratko, Ratko, zakletva je bila "...da ću čuvati bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti". Da je Stari živ, ne bi ti ovako dugo sudili.
he, he,... vidim genocidasi zapjenili od komentara. Da nije neka vijest sigurno ne bi he, he....
nema halala nema oprosta al nece oni osudit ovog genocidasa jer ce i on krepat u hagu al bit ce pravde jer ima i boga osveti ce se srebenica sarajevo,zvornik,visegrad,prijedor,foca i drugi gradovi koji su dozivljeli slicne uzase, i torture kad balije jednog dana kroce u banja luku jebat cemo vam mater cetnicku.
Mučno je svake godine ovih dana, oko 11. jula, biti Srbin...
Zašto? Vrlo je mučno... I proklinjem one koje su tad okaljali ime mog naroda. Od naroda koji dao jedan od najvećih doprinosa u borbi protiv fašizma, pretvorili su nas u narod koji se svrstava u okvire fašizma. Srećom, zočine čine pojedinci, koji su odgovarali i odgovaraju za svoja nedjela, ali se ljutim i tužan sam što se veliki broj mojih sunarodnika, negirajući i opravdavajući jedini genocid u poslijeratnoj Evropi, svrstava u saučesnike najgorih sinova našeg naroda.
Da Bog da ga svaka suza stigla
NECE BIT OSUDJEN ON JE SLUCAJ ZA IZRUCENJE ALLAHU UZVISENOM.. ON JE PRED SMRT
Uzeo ga Ratko u usta slatko!
Na kolac!
Svi koji podrzavaju mladica, dodika itd su zli ljudi...
Australija u četvrtak izručuje kapetana Dragana Hrvatskoj. Kako će bit lijepo mučitelju hrvatskih zarobljenika u splitskom zatvoru.
Da Bog da ga na zadnji spart strpalo ispod ploce odmah kad zvizgan upekne
većina ovih koji komentarišu nisu ni vidjeli rata. malo je reći da je žalosno. ne znamo ni trećinu istine koja se dogodila od 92-95... kako ne možete shvatiti da smo mi samo pijuni u igri velikana.bilo je trgovanja teritorijama sa svih strana a kada se trguje onda ima i kolateralna šteta. pravoslavci pričaju jedno, katolici drugo, musliman treće. svačija rana je najteža.... u ratu pobjednika nema, a ko ga doziva, u kući mu bio.
temperatura je 31 °C a oni zavrnuli vodu.. Nemogu da vjerujem gdje mi zivimo
treba svesti ovu genocidnu srbiju na beogradski pasaluk a ove nase ko hoce da zivi bujrum a ko nece daleko mu australija ako hoce...
...kujo ..kostala si ti nas i novaca i zivaca..lezbaca