Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRVA SJEDNICA VLADE PRVA TACKA KANADER I DVA HELIKOPTERA DA SE KUPI JA MISLIM NIKO NECE BITI PROTIV
Hajmo ljudi u akciju, talgo voz za Čapljinu ide u 7:00 ujutru. Kad ugasimo vatru, samo produžimo do Neuma da se skvasimo. U povratku svratimo u Mostar na ćevape i kafu. Sve je to Bosna i Hercegovina.
Pogorsalo se stanje... http://bljesak.info/rubrika/vijesti/clanak/gori-vojarna-u-capljini-ugrozene-kuce-u-dretelju/209666
Ne znam sta ima prioritetnije za potrositi pare nego za visenamjenske helikoptere. Deset komada bi nam se isplatilo u roku od godine dana, obzirom koju stetu nam pozari nanose. Ali, ok, znam da ima stranackih uhljeba kojima su ove pare potrebnije, tako da narodu jbem mater, jer bolje nije ni zasluzio.
Jedini cojk u Capljini je Danijel Boto..