Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pink je zločinačka TV i tamo obitava ovaj nosati bandit...Čanak je trebao ustati i napustiti taj zločinački brlog
A bosnjaci jos placaju da gledaju pink Aferim
Pa kokad je Mitrovicu mozak izgorio od kokaina..on Šešelja kada vidi konta majka Tereza
Seselj je najpodmuklija vrsta zlocinca, ona koja unosi mrznju, netoleranciju, strah od drugog, ideologiju zlocina itd...Sve to vreme on ostaje po strani gurajuci druge u vatru pakla dok on stoji u blizini vatre pomazuci djavolu da ih gurne u pakao. Ovakvi ljudi, pogotovu, u BiH i u nasim medijima nesmiju imati i zrjo medijskog prostora jer su pogani i opasni
Hvala gospodine Čanak, za istinu.
sam naslov knjige koju je napisao ratni zlocinac sam po sebi sve govori .
Dodjes u sumu, kad tamo mnostvo gljiva. Upozori te sumar da ih je cirka 90% smrtno otrovno, a ti opet poberes gljiva nadajuci se da ces bas ti naletiti na onih 10% jestivih, i naravno otrujes se i umres. Tako isto se ponasaju tupe Bosnje kad su Srbi u pitanju.
Kakav lonac takva čorba
Klix i vi počeli prenositi Pink vijesti hahah Pa dobro kad ste već mogli ste i o njihovom rijalitiju malo, taman da bude cirkus.
Čanak je Udbaš kao i Šešelj i na platnom spisku Vučića kao i Šešelj. Ova emisija je služila tome da se na prorezimskom Pinku njih dvojica tobož pregone ne bi li uzeli koji glas pred izbore, jer je pitanje da li mogu preci i prag od 3% koji je Vučić spustio jer mu ova dva gmaza trebaju da glume opoziciju. Ne lozite se, njih dvojica su isti.
ZNA SE CIJ JE TALDZIJA BIO CJELE 90-TE GODINE VLASNIK PINKA-MARKA MILOSEVICA-SINA ZLIKOVCA CIGARE-DROGA-ALKOHOL-GORIVO
TAKO JE CANAK NENADE 👏..NEK'SI TOM LAZOVU REKAO ISTINU..TI SI ONTELIGENTAN-A,ON OBICNA SEOSKA LOLA OD KOJG SVAKOM NORMALOM BICU SE DOZE KOSA NA GLAVI..IDIOT PRAVI.
pink i happy i emituju takav program, od njih me nista ne cudi
Cast ovim izuzecima, pametnim cestitim srbima kojih da je vise drugacije bi se stvari postavile, i ne bi niko bio opterecen hipotekom proslosti nego bi narodi drugacije izgradjivali odnose sa daleko manje pogleda unazad u formi koja koci napredak...ovako, zasad, stoje samo crnim slovima upisanim u genocidne narode istorije.
i šešelja i čanka - vučko drži na vezi ...
Svaka cast za Canka. Konkretno i u srz, u ove dvije minute je rekao vise suvislih stvari na ovu temu, nego svi Bosnjacki politicari u zadnjih 20 godina
Svakodnevnica prekodrinskih divljaka. Ni cudo nije sto im je nastupio potpuni nemoral i raspad porodicnih vrijednosti koje nikada i nisu imali, dovoljno je upaliti srpske kanale za objasnjenje 😀
I vi ste prekodrinski divljaci, ali sa druge strane 😆😆