Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti najbolje znas kakvo je to zlo. Bio si dio njega.
Zašto dajete prostor ovim lopovima, koji četiri kažu, a pet slažu. Jer ovi krkani ponavljaju a vi prenosite.
Pravi Laf ovaj Campara, ima petlju, bravo.
Kad neko napusti neku stranku treba Dati mandat toj stranci bez obzira koliko bio dobar i “pošten” političar
campara je svetski manipulator
samo smjeni govno pa neka dodje ko bil i onoga dubravka jer su to gatacka govna kao sto je bio i avdo
samo smjeni govno pa neka dodje ko bil i onoga dubravka jer su to gatacka govna kao sto je bio i avdo
Bosnjacke igre gladi...
Smetatr im. SAMO SDA IMA EKSKLUZIVNO PRAVO NA SVE.
Smetate im. Samo I ekskluzivno pravo na sve.
Sda griješi što pregovara sa hdz a zna se šta oni hoće. Treba zamrznuti ovu situaciju i neka ide kako ide. Pregovori za vakcine se uslovljavaju izbornim zakonom. To je kršenje zakona i ako tužilaštvo za te stvari ne reaguje, onda treba smijeniti tužilaštvo u kompletu. Prihvatanje ove situacije po svaku cijenu ne vodi nigdje. Treba uključiti i strance da se uradi pritisak da tužilaštvo radi svoj posao pošteno.
Hajde lutore. Tvoe je vrijeme odzvonilo. Da si valjao ostao bi u SDA
Ako Vam smeta, de ga brate smijenite. Eto sam čovjek vam kaže. Ali ne. Umjesto jednostavnog postupka, volite praviti neke teorije zavjere i vitalnog interesa nacije. Koliko nas je uzelo pušku i odbranilo BiH a nije bilo član nijedne stranke. A onda neko ima pravo reći ta stranke je odbranila BiH?? A oni što su se určili pobjegli u skloništa i podrume, dok smo mi krvarili i nosali otikunte noge.
čuj konakovića
Džaba vam cijeli tim. Rasuo vas je Čampara i ovdje i na facebook-u. Ono naručenih ili po službi što moraju odraditi komentara što ima , ima. Kad čovjek pogleda ostale parametre, vidi se da iako iza njega ne stoji stranka, čovjek vas pobjeđuje u svim parametrima. A koliki je još broj onih što se slažu sa njim a ne komentarišu? Glupo vam je što prozivate čovjeka za funkcije iako se odrekao naknada, a mnogi drugi pout Dedića , Ramića itd. dvije plate u džep, a vi komentarišite.
Ovaj tip nije ni za cestitog drota a on porucuje. Idi dovraga papak.
Pa ovo je uzas, sta komunista campara radi sdaovcima. dali su mu sve, neki ga zvali finim muminom a sad kad nije dobio pozicije koje sosjeca da je zasluzio razbija sda ko odrasli muskarac zvecku. jos kad ostali izadju pa i oni otkriju afere ima da sda pukne ko kokica.