Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj ba Aljosa, pa tamam smo navikli da glumimo zohare, a vi ste se uzivili u ulogu gazenja i dobro vam ide...
Broj pozitivnih direktno ovisi o broju testiranja.. Ovi mogu manipulisati brojevima kako hoce.. Sutra da urade 5000 testova bilo bi 200-300 pozitivnih i mogu reci desio se ogroman rast zarazenih.. Brojem testova manipulisu i odrzavaju statistiku linearnog tempa zaraze.. Manipulatori mozete jos malo da nas handrite u zdrav mozak.. Brzo cete osjetiti gnjev gladnih i onih kojima ste hljeb iz ruku uzeli..
@Paran0id pitajte Aljosu zasto nema policijski sat u Hrv, Sloveniji, Madjarskoj, Austriji i svim ostalim evropskim zemljama i zbog cega je predlozio tu mjeru i od koga je vidio? Jel od Vucica?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Juce je fino solak izlanuo, policijski sat je da policija ima manje posla, a ne da sprijeci sirenje virusa. Bolnica nece da prima pacijente, policija nece da patrolira, a ti Mujo istruni u kuci.
@Zox donio si ga za jedan dan iako ga nema nigdje u Evropi, donio si ga radi Vucica, ukini ga za jedan dan a ne za 7 dana jel te stid?
kazu campara i jusko pravda je za sve jednaka...a njihov direktor dokazano kupljenu diplomu ima... koja je i ponistena u sluzbenim novinama...a kupovina diplome je krivicno djelo prevare...pa zasto ne provode pravdu na svima jednako...
Bolje krajem idućeg mjeseca, da se ne razlete po iftarima i teravijama
Ovo cisto da bi reko nesto, a nije ni u sta upucen
Samo nam treba jos ovaj zakon za starije osobe kao u Srbij:starcii se mogu kretati 3 puta u sedmici, pola sata u krugu od 600 metara.Tko god je ovako nesto dozvolio, ponizava ljude.Zitelji su tretiraju kao zarobljenici.Nisu ni zivotinje, koje se moraju vezati na lance da nebi presli vise od 600 metara.Kako ce ljudi spoznati granicu setanja?
Cuj zar hocete,neka nas jos malo da poludimo pa da onda imate posla,valja plate zaradit.
Samo nemoj ti rqzmisljati molim te, veze s vezom nemas
Zar i ti znas razmisljati...
Campara veze ti nemas ni o cemu
Policijski sat se uveo iskljuciovo zbog straha od organizovanog otpora vlastodrscima, koji totalnom represijom probaju sakriti svoju nesposobnost da se situacija stavi pod kontrolu uz punu saradnju lojalnog gradjanstva. Onaj ko bi trebao da vodi i stavi sve pod razumnu kontrolu se sakrio u atomsko skloniste u Poljinama i ceka "razvedravanje" da bi izasao
Ma kakav policijski sat, to mi je najmanji problem, nego onaj debil solak kaze da ce maske zadnje biti ukinute. Pa ne mogu da vjerujem ? To su kao bijele trake u prijedoru 92. Maska cini da se osjecam kao kreten i poniženje je za inteligenciju.
Ta mjera nema apsolutno nikakvu svrhu niti smisao postojanja , kao ni vi..
Jedini SDA ovaca koji je djelovao normalno a na kraju ga usra sa policijskim satom, da ga je ukinuo danas ok, ali cekat jos 10 dana za nerazumnu mjeru e moj Campara
Ako ga sad ukineš nećeš ga više nikad uvesti a uvjek če biti problema sa kriminalom košto je bilo pa čak iu većoj mjeri
znači sljedeće dvije sedmice su odlučujuće ?
Zašto ukidat 'vako dobar sat? Svi rahat, a posebno neki. Po Orvelu, sve su životinje jednake, samo su neke jednakije.
Vidi ovog ublehasa !