Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aljoša pa zar ti nije dosta što si uzimao po 10.000 eura za svakog kadeta u FUP-u. Ali ne zaboravi da će ti advokati uzeti velike pare spremaj se razbojniče. A i brat ti je blizu, kradljivci kao što vam je bila tetka Emina i tata Avdo koji je zbog krađe isključen iz Saveza komunista.
wow impresionirani smo tvojom velikodušnošću ! Uskoro ćeš se odreći i pozicija i prilagodit uslovima u pritvoru poganu jedan korumpirani
Jao jest pošten čovjek, hoće li vratiti one pare što je uzeo sa budžeta? ☝️🤔
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
MENI JE OVAJ ČAMPI PRAVA SDA MASKOTA,NAMARIŠE GA KO STIGNE,PRVO FAHRO URNIŠE PO NJEMU,PA SAD GA DINO PREUZEO,KO LI ĆE GA SLIJEDEĆI MALTRETIRATI... 🤣🤣
Otkucava krimosima iz kriminalne SDA , ,malooo i iza čelija ste sve do jednog ☝️☝️☝️
Sta ces kad ti nikada od plate nisi ni zivio vec od pokradenog DEZERTERU !!!
Je li ovo treba da bude pozitivna vijest??
Ja fakina i placenih vijesti. Nije se od odrekao nego mu zakon ne dozvoljava.
Prvo nije on iz Gacka. On je iz Kifina sela. Kažeš nema Kifinog sela, ne postoji jeli? E ima fino nađi kartu zemljopisnu pa idi odozgora od Kalinovika, doljeka prema Tmušama i udri pravo na Ulog. I nemoj skretati za Ljeskov do neko prema Nevesinju i udariš pravo na Kifino selo.
Aljosa je politicar koji bi mogau u americkom senatu sjediti.
i kao trebamo mu reci hvala??? zasto je ovo vijest uopste? sad bi mi svi trebali reci, jao svaka mu cast sto je do sad uzeo boga oca pa sad malo nece, jao kako divan covjek samo. Dragi gospodine Campara, ja se nadam da cete uskoro morati odgovarati prema jedinom validnom sudu, a to su gradjani ove zemlje. A ako imate neki sms ili nesto napisite pa da vam uplatimo stagod da ne zafali i vama i onom ridjokosom, slobodno ;) Mi smo gospoda za vas gnjide.
Još malo i Sarajevo će prodisati jer će se riješiti tridesetogodišnjeg terora familija Izetbegović i Čampara. Gospođa majka u je MUP-u KS zaposlila čitavo Gacko i poslala na disciplinsku desetine policajaca, koji su ulazili u bazu CIPS-a da provjere tvrdnje da li je radila iako je morala u penziju po sili zakona što se pokazalo istinom. Ako su zbog te sitnice ljudi proganjani i kažnjavani, onda onda bi ona i njezini sinčići po istom principu trebali biti biti zauvijek u zatvoru.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Campara je gospodin mozete ga mrzjeti ali nema mrlje nit ga ima u talovima !!!!
pise da zakon to trazi onda ne treba biti vijest na naslovnoj strani
Zar u vama nema ni trunke pozitive? Umjesto što se trudite svemu naći manu i nedostatak, pokušajte naći ono što je dobro. Ovo je fin gest, bez obzira na to od koga dolazi. Gledajte na to s pozitivne strane. Lp
Možete vi pucati minuse koliko hoćete, ali sve što sam rekao je istina.
Svi ostali zastupnici su ga mrko pogledali i u sebi mu familiju pominjali.Što im udari na obraz,ccc,nikad sreće nejmo dabogda.
Naravno! Pa đe ste vidjeli nepoštenog gačanina, svaka čast !