Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kritika po kritika i 25 godina u sistemu... 🤮
Čampara, ti si pozicija, probudi se, heeeej nisi opozicija, ako misliš da je bezbjedonosna situacija loša a jeste, ne svaljuj krivicu na policiju nego je do vas političara, napravite sjednicu po tom pitanju , uradite smjernice .
Mravojed
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
gledaj ovog Dezertera za vrijeme rata branio Linije po njemackoj i poslije rata se vrati u Sarajevo u Fotelju koju mu je Mater obezbjedila , citav zivot uhljup u fotelji
Tako je, policija mora raditi preventivno, ne dozvoliti da se kriminal desi, ili ako se desi, da ga je tesko ostvariti, i da to onda bude u nekom manjem obimu...A ne ko da smo na ulicama el Salvadora!!! Takodjer pod hitno mijenjati zakone, vise prava ima bilo koji kriminalac nego policajac ili obican gradjanin!!!
Godinama na Sarajevskim ulicama "da dukat daš" ne možeš vidjeti policajca,ne daj Bože patrolu. Ali zato na svakom čošku,izlijeću sa "lizalom" da nakupe koju marku u buđet. Mevlid je najbolji primjer,kad mu nestane municije,"pogode"ga.....u nogu. Akademija na Vracama,štanca stotine,kao na "Zvezdama Granda"i onda rade na obezbjeđenju lica i objekata. Ovo svi znamo,ali,rješenje niko.
Katica je haman bezobrazna budala koja će imati svoju aferu s letećim respiratorima. Još amaterski prizna da planiraju svaku pozitivnu vijest o nenamjenskoj upotrebi helikoptera medijski eksploatisati za poene. Najbolje nek ipak ostane na poziciji i pomogne da se SDA vrati na vlast.
Prolazim svaki dan ispred policijske stanice, pola privatnih auta od policajaca imaju prednja bocna stakla zatamnjena. Kako ti isti policajci da pravilno provode zakon. Kad je neko vidio policajca da je vezao pojas u policijskom autu, sto je normalno na zapadu, pa cak i u HR. Moraju policajci biti primjer, a ne traziti nesto od vozaca i gradjana, sto sami krse.
Campara lijepo prica, uvijek je spreman na kritiku, sto je dobro, ali zaboravlja da je skoro dva mandata bio na mjestu ministra policije, a da ne znamo niti jednu inicijativu, ili pomak u FMUPu da je napravio za svoja dva mandata
Ukinite tik tok
SDA botovi neka sute,ovi iz trojkevbar nesto rade,popravljaju rupcage po cestama koje sda 30 god nije bila u stanju.Kriminal je bio veci prije 15 i vise god,ovo je sada kulminacija svega nakupljenog vlasti sda i radoncica.
dobrim dijelom je tacno da je ovo sada kulminacija i da se raspadaju talovi, ali treba imati inicijativu, za pocetak da MUP organizuje predavanja po skolama, ukljuciti pedagoge, socijalne radnike, kad vec pojedini roditelji zaboravljaju da odgajaju djecu. Kako fino dijete da se odbrani ili napravi otklon od huligana.
Balon koji se napuhavao 30god zbog SDA politike no moze se rijesiti za mandat ili dva.Ovo je nista kakva su ubistva bila prije 15ak godina i sta se radilo .
Zamisli preko 20 godina Nipovci bili u SDA, krali, zapošljavali, tendere štimali, uživali budžetske ljepote i odjednom prelaskom u Nip doživjeli neku vrstu katarze. Velika prevara i tumor bošnjačkog naroda.
Dobro jutro Kolumbo.. Sjedi 5..!
Jedan od najvećih mešetara, spletkaroša i uhljeba, infiltratora. Sad je u stranci u kojoj i pripada gdje su svi kao i on.
Kako ovako nije mi jasno na facama im se vidi KRIMINAL
Cista demagogija, niko od vas ne zna raditi svoj posao, jedino znate prebacivati krivicu. Da vas pitam sta rade u ovom momentu sve silne policijske agencije u Sarajevu, ne biste znali odgovoriti? Jedino znate povremeno vrsiti kontrolu saobracaja, nepotrebno usporavati civilna vozila da dodju do zeljene destinacije, zaostavstina iz komunizma
Btw. kada dodje do ovakvih ucestalih pucnjava, da niste u talu sa kriminalcima, doslo bi do bezbrojnih racija, oduzimanja droge i naoruzanja, policijska vozila bi stojala po cijelom gradu, stalno bi se vrsile patrolne kontrole na kriticnim tackama. Policija mora pokazati da su oni glavne baje u gradu, a ne da sjede po biroima i posalju dva automobila patroliraju Sarajevom
Ćampara zvani Sigurica.
Zanimljivo da uvijek komentarišu i govore da neko ne radi oni što su u prošlom mandatu isto tako ne radili ništa.