Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca i Bog pa je bar malo narod dosao pameti pa nist vise vlast u KS !
a tu Minhensku demagodiju prosipaj Dodiki i Covicu i jos po Zenici i tim SDA podanickim mjestima
Oba ste vi u pet deka ..da ne pitam sad dedu ...da vam nađe da ste ista loza ...GATAČKI VOLOVI
hehehehe... ja levata majko mila.. niko nista nije citao od osnovne skole.. bosnjacke ublehe politicke..
Kako ste nisko pali vi iz SDA. Napokon! Da su najgori ovi opet su bolji od vas kriminalaca iz SDA. Nikad vi sa Bakirom na čelu nećete dobiti vlast u kantonu. To je jasno ko dan.
čarapa 🐒🐒🐒
a i jest se malo digo ovaj momak..
ovi ljudi nikakva znanja ni vjestine nemaju, oni su zahvaljuuci kapitalizmu fantasticno placeni a sve im se svodi samo na jednu stvar, NA PRICU :D
placen si minimalno 5 000 KM mjesecno da samo pricas :D zamisli ti tu blagodat kapitalizma. Uzivas maksimalno, narod ce htio ili ne htio glasat i vazda te odrzavat u politici. Ma milina.
Pa poznato je da je Čengić veliki lažov. U moru laži je obećao pojesti kantu nekakvu ili sta već na predizbornom skupu ako SDA pobjedi i eto pobijedili zeleni on nije pojeo kantu normalno, kad je debil koji laže.
Svi znamo za kastinsku državu porodičnih halki, naravno i za ''Gatačku halku'' a ovaj na slici je jedan od desetina predstavnika te halke. Doduše večina njih su sarajevski ''gačani''uz kute našeg Bakira I. , od milja: Moj Babo je, moj Babo je...
Auuu nedelja , sta je ovo samo 2 SDA bota ;D
Moj Aljosa jes on procitao, ali kao i svaki SDPovac voli da laze i manipulise narodom. Ili je jednostavno povrsan i samo preletio preko zakona, misleci da ga zna. Ne bi on jos bio student da nije diletant.