Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ništa izvinjenje dok Osmica ne da ostavku!!!!
NE PRIHVATAMO IZVINJENJE!
Ode Asim, Čampara ko je sledeći?
A što baljezga ovaj Čampara. Eto, k'o biva ni Bakir (čiji je Sarajlić prvi čovjek), ni on, ni ostali nisu luk niti jeli niti mirisali. Svi su oni ekipa i sve se radilo ekipno. Halo Čampara, niko nije letva !
Čuj izvinjava se građanima zbog snimka koji se pojavio. Ovo je za "Vjerovali ili ne" !!!!
"Ma materi se izvinjavaj...." 😂
Izvinjava se sto se pojavio snimak, trebalo je ostati u tajnosti ccc kakvi nama kriminalci vode drzavu
Svaka stranka-politicar isto radi!
Isto je to sve. Tako to bude u autokratskim sistemima gdje za nezakonitosti leti glava pijunima a sefovi ostaju nedirnuti.
Na znamo mi da je vama zao....jadno
I to je to, igra završena kriminalci ostali i dalje u SDA, DF i SBB pokazali da su ljigavci i uvlakači u Bakirov pakšu. Ča.para uspio što je naumio, jedan dan glumio demokratu, a danas opet ista pi.da.
Hercegovačka politika
Nismo drugo ni očekivali. neka visi Pedro Sarajlić i sad je sve OK. Posušeno, pometeno a Bakir iako (da citiram Sarajlića) UKLJUČEN obračunava se sa zlim pojedincima, njih ukupno komada 1 (jedan), a koji nisu on, koji kaljaju ugled inače ko suza čiste stranke. A sad na džumu pa u pljačku.
Imali dje onog De Franko De Jure, dajte njega da nam on koju ljudekne :)
Cega se lik sjetio. :)
Izvinjavaju se zbog snimka a ne zbog onog sto je receno u istom
Aljoša izvinjavao se ti ili ista ta stranka uništava narod na sve načine. Jedna lasta (npr. ti ) ne ćini proljeće E hajmo sad sda simpatizeri minusajte