Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kako se SDA (od 1991) pocela boriti za nacionalne interese Bosnjaka, u Bosni je sve manji broj Bosnjaka. Prije nas je bilo vise, ko je htio isao je u dzamiju i prakticirao je vjeru, vjera u dragog Boga je bila privatna stvar svakog covjeka i stanovala je u dusi cistih vjernika bez promocije, laznog selamanja i velicanja prvih safova u dzamiji. Danas nas je sve manje i manje nemamo sta da jedemo ali nazivamo selam na svakom koraku i borimo se da smo prvi do prvog u Bosnjaka. Velicamo Bakira.
SDA je najvece ZLO koje nas je snaslo u zadnjih 500 godina, prije SDA najvece ZLO bili su Turci i njihova okupacija.
sda potezima s kojim kupuje diplome za pudlice i stiti kriminal...blati bosnjake...i prikazuju nas da nemamo regularno skolovanih i sposobnih bosnjaka...
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Samo srusiti SDA u Sarajevu i onda ce se SDA sama srusiti i u ostatku drzave. Uzmite mu Sarajevo i on je pusiona.
Stavljanje vjere u prvi plan je Bosnjake dosta kostalo,skoro smo skroz zaboravili svoj nacionalni i etnicki identitet zahvaljujici politici danasnje SDA koja nas poistovjecuje sa turcima.Sjecam se da je trezorbegovic govorio da su turci i Bosnjaci isti narod...Ko to misli nek se slobodno u tursku seli!!!Doduse mozda bi i ja tako govorio da su u pitanju vrece zlata... Nasi Bogumilski preci su sigurno razocarani,jer smo se svega naseg odrekli da bi uzeli turske i arapske obicaje i tradiciju.
Nemoj ko da pomisli da branim SDA, ali imam pitanje. Ko to ne krade? Ja sam Bosanac, imam prijatelja sva tri naroda. Sjednem sa Bosnjakom prica Bakir ne valja SDA ne valja, sjednem sa Hrvatom opet Bakie najgori, sjednem sa Srbinom opet Bakir i SDA. Jos nisam sjeo sa Hrvatom da krene prica Covic i HDZ ne valjaju,sa Srbinom da prica krene Dodik ne valja.Il ce reci svi ne valjaju il SDA ne valja. Nece nikad na samo svog jedino mi to radimo.
Nije mu bio korumpiran Asim dok mu je visio u kuci i skupa sa njom bio.Nerazdvojan.Campara je beskarakteran.
Meni nije jasan ovaj Čampara!!!Sraman lik!!!
Nema većih kriminalaca od SDA
SDA je ovu državu do same propasti dovela
Ostade SDA bez jednog lopova manje
Dosta vas je više , kao da gledam špansku sapunicu
Nema gorih kriminalaca od Campare I SDA
Skoro 30 godina SDA nije uradio ništa za narod. Bakir zna samo krasti, a campara ako neće sa SDA onda ce negdje drugo
Nema većeg zla od SDA. Čampara možda i jeste napustio SDA, ali svoje će zlo nastaviti negdje drugo
Kakav Bakir, kakav Campara, obojica teški lopovi
Bakiru trebaju nespismeni i poslusni poltroni koje ce on da nagradi kad za plavo kazu da je zeleno. Ja mislim da si ti iznad tog nivoa.
Aljoša najbolje je da ti i Denis Zvizdić formirate novu stranku pod nazivom ADDA i nastavite svojim putem ovo sa Bakirom ne ide brate. Bezveze se natežete i prepucavate preko medija ti si bolan ozbiljniji od tog nivoa.
IGRANKA među UHLJEBLJENIM, a gdje su tu GRAĐANI i njihovi INTERESI !!!