Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova godina je propala. SDA nije vlast.
Jel moze biti ironicnije od ovog kad SDA izjavi a njihovi 20+ godina budzet bio u dzepovima.
Koji otrov !!!
Željno očekujemo dinin fb status u kojem pljuje Čamparu, usput čovjeka koji je za hadžiju Dinu izmislio škole, fakultete i sve ostalo. Nije ni čudo što ga Dino smatra najvećim neprijateljem!
Aljoša Čampara najpozitivniji zastupnik ove Vlade. Čovjek im svima može mentor biti!
Ovaj ministar je daleko najuspješniji naš političar, ako realno pogledamo svaku funkciju koju obnaša radi perfektno, nije ni čudo onda što ga ovi iz SDA ovoliko forsiraju jer je definitivno jedan od najpametnijih i zastupnika i ministara!
Nadji mi ti Čampara primjeri pa ću priznati da si upravu.Šteta kako je ministar, radi svaki dan i logično da će se pohvaliti na Facebooku svojim uspjesima, pa vidi šta je sve čovjek napravio za kratak vremenski rok. Šta nam to govori : KAD SE HOĆE, MOŽE SE!
Pa nije uspio huso ćesir tušnuti ni jednu cijev,ne brinite sad ce njegov pijunčić semir efendić skontati u budzetu opcine novi grad posliće za ćesirov bosnaslast,pa ta firma je prava budzetska samo crpi poslove iz novogradskog budzeta tako da rumenko vec priprema teren za 2020g.,narode opametite se nedajte ovom jadu semiru više svoj glas,vec vas je poceo kupovati,došao mali rumeni nezreli krimos iz Pi.. M...... da bude nacelnik Sarajeva,i fino mu brate pa hoće on opet,osladilo se
E moj Čampara, i građani imaju informacije o raznim lopovlucima vladajućih stranaka u državi, pa eto ni mi ne znamo šta sa tom informacijom
Ne pitajte me zašto sam protiv Kastinske države koju oblikuju lažni begovi i mladi ''Mladi muslimani''. Država nekoliko familija i stotina hiljada ''podanika''. Svi znamo za ''Gatačku halku'' a ovaj na slici je jedan od desetina predstavnika te halke.
tvoja informacija protiv nase zdrave pameti i dobrog vida... bas da vidimo na koju ce stranu pretegnuti :):):):):)
Zato je federalna vlada rasturila zadnje 4 godine. Pa i RS je pretekao po broju kilometara autoputa! Noooroooood znooooooo!
Za vrijeme sda nije bilo nisko, bilo je nikakvo
Treba vremena i vremena da se Kanton oporavi od zelene plijesni.
Ali je zato veliki vodja podijelio 600000 km svojim glasacima ne trepnuvsi.
Naravno da je nisko,pa i laik vidi da ova Vlada zna samo djeliti pare a ne zna ni jedan projekat zavrsiti. Sta ocekivati od difovaca,osudjenika, sestre od nastradalog koja ne zna ni gdje je dosla itd