Komentari (959)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar se onako reaguje na dzenazi? A jos reis poziva na namaz, oni psuju i nastavljaju po svom.. To su ti bosanski "muslimani"... Nije trebao dolaziti, al nije se trebalo ni onako reagovati.
a sve kao tekbiraju... pa hajde kad tekbiras idi klanjaj namaz!!
Ne samo da psuju nego i drže visoko podignut srednji prst. Stoka.
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
U rartu sam izgubio 21 člana familije od toga tri rođaka 4,5 i 6 god,ali majke Srebrenice su mi danas otvorile oči kad ona koja je izgubila sve može pružiti ruku i zagriliti Vućića kaže: " i ti si naš" to je ono što treba da bude današnja poruka.Živiti moramo zajedno druge nam nema.
Nisam Srbin,Bošnjak sam i ponosim se tim koja je srbska porodica izgubila tri dijeteta za koje se i danas nista ne zna.
Da su pametni srbi ne bi slusli srbiju i rusiju nego gdije zive u BiH.
Oni koji su pravili incidente već su napustili Srebrenicu zajedno sa vucicem u istom automobilu
Prvo da kazem CAST IZUZETCIMA, ali to je ta Istocna Bosna, psovke, uzgajanje slijiva radi proizvodnje rakije, citam nedavno ime i prezime muslimansko, a covjek izmedju svega ostaloga uzgaja i svinje ???!!! Sjede dvojica "aksamluce" (piju alkohol) i u vec pripitom stanju psuju zene jedan drugom, a zene im mezu donose???!!! Ne pricam na pamet, licno bio prisutan. I nemojte generalizirati "to su ti bosanski muslimani" , zna se ko je muslimam, covjek koji klanja 5 vakata namaza i postuje sve ostalo sto mu je naredjeno, to je musliman, i taj musliman ne psuje na dzenazi, ne pravi nerede, drzi do svog dostojanstva. Zaista nemam namjeru nikoga da uvrijedim, ali pozivati se na islam, i raditi sve ono...ne cini nas muslimanima nikako...nije mi do Vucica i to sto mu je uradjeno, sto se mene tice nije trebao ni dolaziti, taj mi covjek ne predstavlja nista u zivotu, ali trebalo se okrenuti dzenazi, tom cinu, radi toga se doslo u Potocare, a ne radi neke promocije ili sta vec...nije ok ni malo.
Kako je njemačka TV izvještavala o padu Srebrenice u glavnim večernjim vijestima, dan iza dana... 09.07.1997::https://www.youtube.com/watch?v=qsJyF8pYquc 10.07.1995.: https://www.youtube.com/watch? v=Wkwiv_98EkQ 11.07.1995.: https://www.youtube.com/watch?v=uAsNp4TVP4s 12.07.1995.: https://www.youtube.com/my_videos?o=U Francuzi su tražili od UN-a da se snagama za brzu intervenciju pod njihovim vođstvom protjera Srbe i zona Srebrenice opet uspostavi. Boutros Ghali je to odbio...
Čitam komentare po dailymail, guardian, svi govore kako je Vučić dobio ono što je i zaslužio (izuzev par dežurnih srbočetničkih trolova) samo naše Bošnje plaču za govnetom.
Izvinjenje bi bilo ukidanje RS-a, ili smanjenje, priznanje genocida u Srebrenici ali i ostalim opstinama kao Prijdor itd, inace zasto da se mirimo, nemozes uraditi sta hoces i uzeti sta hoces pa se onda miriti. Mi nista od tog mira nemamo inace nista nismo naucili. Za neke stvari nema i nesmije biti tolerancije.
Vucic...Istina o naocalama :) https://www.youtube.com/watch?v=06qTHNY5nC4
Treba se zapitati ko je ministar sigurnosti BiH i zašto nije premijer jedne države imao zagarantovanu sigurnost.
Organizacija nula,oni su krivci br. 1
opcenito politicke govore i skupljanje politickih bodova na onakvim manifestacijama je glupost. otklanjaj dzenazu i to je to.
Na dvadesetu godisnjicu genocida u Srebrenici niko ne prica o osam hiljada ubijenih nego o Vucicu. I to zaslugom nas Bosnjaka. Kakvi smo mi glupani!!!!
@Simonsen Vi ste sine jos gori. A i nas i vas vec svi znaju. Na zalost
@Crni Meni (prosjecnom balijanderu) ne moras to objasnjavati. Na dzenazama se ne rade ovakve stvari a stetu od ovoga mozemo imati samo mi, volio bih da meni balijanderu objasnis kakvu korist od ovoga imamo mi a kakvu stetu Vucic
Vučić više žali svoje naočale, nego sve pobijene Bošnjake...
Za sve je kriv orgaizacioni odbor,ko je mogao u u ovkvim prilikama vucicu garantirati sigurnost,mozda bake ili dodo,na kraju krajeva i sam je kriv sto je dosao,pamti on jos rijeci svog ucitelja seselja,vuk dlaku mjenja ali cud nikada.ISTINA I PRAVDA CE NA KRAJU IZACI NA VIDJELO
kako ne shvatate da nam ovo radi zapad, namerno su u ovom trenutku uhapsili prvo orica,koji je de facto obicna ljiga kao i arkan,onda se gura rezolucija, srbi negoduju,bosnjaci takodje,i narod kreten,nasedne na sve to kao i pre dvadeset godina i eto sranja,tako nam i treba.srbin
Aleksandar Vučić je prvi covjek koji negira genocid a koji je bio u Potocarima.Sta je slijedece,pusticete Pandurevica,Pelemiša,Mladića,Karadzića?