Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CAmile,na stranu sva golgota naseg naroda tamo,na stranu svi Cetnicki zlocini,tebe tako neurbanog kad vidim,stid me bude. ZAsto mi Bosnjaci za Vodje biramo samo papke to mi nikada nece biti jasno,pa zar nam nije stalo da ikada krenemo naprijed. KAd sam Muniru vidio u Londonu neki dan,sa onom facom kriminalca,znao sam da nema nista od one rezolucije.
Na to pitanje je već odgovoreno ovdje na forumu Odgovor glasi: interes povezan sa maloumnošću
nista to moj camile...pricas gluposti...yebe se UN za srebrenicu...sad se sjetili nakon 20 godina...ovo ti je fajt izmedju zapada i rusije...znalo se da rusija nece glasati...samo su to ameri i britanci htjeli i da pokazu...a yebe se i rusiji sto su ih fol navukli...uglavnom...mi cemo ovdje u bosni iskihat to sve..
Sud dokazao,mnogi osudjeni i jos ce ih bit vjerovatno,i naravno da je rezolucija infatilna odluka,ako je sud dokazao,nema sta da se usvaja vise,i samo po sebi se dokazuje da je to prasina u oci